BAŞKAN YILMAZ’DAN DEĞİRMENKÖY’E KAPALI DÜĞÜN SALONU VE ETÜT MERKEZİ SÖZÜ

BAŞKAN YILMAZ’DAN DEĞİRMENKÖY’E KAPALI DÜĞÜN SALONU VE ETÜT MERKEZİ SÖZÜ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kahvaltı programları kapsamında Silivrili kadınlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Değirmenköy Mahallesi’nde yaşayan kadınlarla buluşan Başkan Yılmaz programda, belediye tarafından ilçe genelinde yapılan çalışmalar, Değirmenköy’de yapılan hizmetler ve yeni projeler hakkında bilgi verdi. Toplantı kapsamında kadınlar, Başkan Volkan Yılmaz’a talep ve önerilerini iletti. Kahvaltı programına Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Belediye Meclis Üyesi Sultan Aşkın, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler, Değirmenköy Fevzi Paşa Mahallesi Muhtarı Şenol Köroğlu ve Değirmenköy İsmet Paşa Mahallesi Muhtarı Erkan Varol katıldı.

BAŞKAN YILMAZ: “KADINLAR AİLENİN DİREĞİDİR”

Toplantıda bir konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Kadınlarla bir arada olduğumuzda hayatın bütün gerçekleriyle yüzleşiyoruz. Kadınlara dokunduğumuzda, kadınları anladığımızda ve kadınlarla iletişim kurduğumuzda bilin ki doğru iletişim kanalını yakalamışız demektir. Çünkü siyaset insan faktörüyle yapılır. Hizmetler de yine insan faktörüyle sizlere ulaştırılır. Bizim sizlere bir sözümüz vardı; ‘Hep sizinle, hep sizin yanınızda ve hep sizinle yol yürüyeceğiz. Bu belediyeyi o şekilde yöneteceğiz’ demiştik. Çok şükür bu sözümüzü tutmanın onuru ve gururuyla sizlerin karşısına çıkabiliyoruz. Ben her zaman gittiğim yerlerde ifade ediyorum. Bir hanımefendi yanıma geldiğinde ve bir teyzenin yanına vardığımda konuşulan konuların hep toplumun problemleri olduğunu görüyorum. Daha benden kendi adına bir şey isteyen bir hanımefendiyle karşılaşmadım. Kadınlarımız ya çocuğu için ya evdeki engelli bir birey için ya da yaş almış ve evde bakıma muhtaç büyükler için taleplerini iletiyor. Hasılı hanımefendilerin talepleri ve istekleri hayatın ta içindeki gerçekliklerle ilgili oluyor. Onun için biz şunu biliyoruz ki; kadınlarla ne kadar sık bir araya gelirsek ve kadınları ne kadar fazla dinlersek şehrin problemlerini daha hızlı ve daha rahat çözeriz. Kadınlar bütün sıkıntıların, dertlerin ortakları ve ailenin direğidir. Kadınlarımızın çok daha fazla cemiyet hayatının, sosyal hayatın ve iş hayatının içerisinde olması gerekiyor. Kadınlarımızın siyasetin içerisinde ve yönetimin içerisinde olmaları gerekiyor. Çünkü kadınlar her şeyi çok daha fazla hak ediyor. Onun için ben önünüzü açan, önünüzdeki engelleri süpüren ve önünüzdeki engelleri tek tek yıkan bir belediye başkanı olmaya devam edeceğim” dedi.

“DEĞİRMENKÖY’DE KAPALI BELEDİYE DÜĞÜN SALONUNU HİZMETE AÇACAĞIZ”

Değirmenköy’deki hizmetlerle ilgili bilgiler veren Başkan Yılmaz, “Değirmenköy spor, sağlık, sanat, kültür ve etkinlik anlamında unutulmuş ve ötelenmiş bir mahallemizdi. Muhtarlarımızla yapmış olduğumuz istişareler ve köy ziyaretlerimizden sonra Değirmenköy’ün hemen girişindeki alanda Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle 1.000 kişilik kapalı tribünü, soyunma odaları, hakem odaları ve gözlemci odalarıyla bugün profesyonel maçların dahi oynanabileceği kalitede bir stadı yaptık. Değirmenköy’deki gençlerin ve sporcuların kullanımını açtık. Stadın hemen yanı başındaki metruk alanların böyle olmaması gerektiğinden hareketle 200 araçlık otoparkı, kaldırımı, tenis kortu, basket sahası, çocuk parkı, kamelyaları ve hanımefendilerin etkinlik yapabilecekleri bir alanı stadımızın etrafında bitirdik. Değirmenköy pazarı sokaklara kuruluyordu. Yağmur yağdığında esnaf ve hanımefendiler dertliydi. Buradan hareketle Silivri Belediyesi olarak çok hızlı bir şekilde Değirmenköy’e yakışan…




mythjlxfb6etw045kpzy8vwn.jpg

9tleia6el5hpIvcducvxb1ap.jpg

xqwfzqfudnmbjb8va4nIslxe.jpg

byt1glgsk6tp2eIf3x7viva5.jpg

6yinlpl4frbgpdqmwvksb80e.jpg

szhlgkzsxripeaoI9ytpn0j5.jpg

1pikj7bldcj5xnkqzoa2hmxw.jpg

el47rfr9uktlctqiyebjxnna.jpg

lc6j13mpxzangjbytrvdhw4u.jpg

wmmnkw6qoucj0lgzithzrxyb.jpg

xmvtdxajt6gyucI7yep4llzk.jpg

bnka3sta5p6ycv2uwtmhimc9.jpg

60ldqwtdyhflrzbprmw2kamI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.