BAŞKAN YILMAZ’IN ZİYARET PROGRAMI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YILMAZ’IN ZİYARET PROGRAMI TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Silivri’ye hizmet yolunda aşkla, heyecanla ve 7/24 mesai anlayışıyla çalışmalarına aralıksız devam eden Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, haftanın ilk gününü yoğun bir programla geçirdi. Pazartesi mesaisine yakında hizmete açılacak Hükümet Konağı ve Millet Bahçesinin çevresinde devam eden çalışmaları inceleyerek başlayan Başkan Yılmaz, bölgede bulunan vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. Ardından Millet Bahçesi içerisinde yer alan ve çok kısa bir süre sonra hizmete başlayacak Millet Kütüphanesindeki çalışmaları inceleyen Başkan Volkan Yılmaz, İlçe Kütüphane Müdürü Erhan Eriş’ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

BAŞKAN YILMAZ’DAN AKŞAM MESAİSİ

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’la birlikte Milli Güreşçi İsmet Karabulut’un işletmesi WFA Spor Salonunu ziyaret eden Başkan Volkan Yılmaz, sporcularla bir araya geldi. Ev ziyaretleri kapsamında ise Fatih Mahallesi sakinlerinden Sevda Sarıkaya’nın hanesine misafir olan Başkan Yılmaz, mahallede yaşayan kadınlarla buluştu. Son olarak gecenin ilerleyen saatlerinde Kalepark Sosyal Tesislerine uğrayan Başkan Volkan Yılmaz, tesislerde vakit geçiren Silivrililer ile sohbet etti.




ern9dhwuf5t7jn6yiamcr1gy.jpg

azgjrzjhux5wfewbegdqbt68.jpg

s0gyvgenknbkiqc1xldpohsv.jpg

nkqxc5iyfeqdh07pyv1bIwft.jpg

nw8nlbuph4Ibsdtpkos1imal.jpg

ltqmzumlpgqrkn0cf5fyebax.jpg

xzalnpvafks68befdygteqtz.jpg

h0ec7gljrfdb1z6usvqbradz.jpg

tqn1h4cbrzphkm6qod9cgsaj.jpg

fdhfhinag3k2yzvyaetskjlc.jpg

mxv7ngpwbyic1h9pzhIqx3a2.jpg

4oIvnzkbqgvuydaea8s0ne6s.jpg

kjstburlnnqgdzIf4lpzt3vo.jpg

ew4cnklj0dasuds5y6piyhlh.jpg

n0jarrgzwdav1iz3oqjx2ygy.jpg

xo6jh3wmkvigvyet2la9rqcx.jpg

8havu4odpzsbbagmI2csdxwl.jpg

ahkrdrb127jwlpuny4lotmte.jpg

xbkjuukrepb6yjdrq2tyf3d0.jpg

egspl1vet5mlbbqo3yskofwz.jpg

q8gmk0b1nl7yvi6qrepuhftj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.