BAŞKAN YILMAZ MUHTARLAR İLE ANKARA MESAİSİ YAPTI

BAŞKAN YILMAZ MUHTARLAR İLE ANKARA MESAİSİ YAPTI

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ankara Kızılcahamam’da Mahalle Muhtarları İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı kapsamında Silivri’deki 35 mahallede yapılan hizmetler değerlendirildi. Köylerde maliye hazinesi ve tarım alanlarındaki kaçak yapılarla mücadele konusu da toplantının gündeminde yer aldı. İstişare toplantısına; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Eve ve mahalle muhtarları katıldı.

"Bu zamana kadar ne istediyse başkanımız her zaman yanımızda oldu.” diyen Dernek Başkanı Hüseyin Ece, “Muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza yaptığı destekleri için, hizmetleri için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Silivri'yi 4,5 yıl boyunca bütüncül bir anlayışla yönettiklerini belirten Başkan Yılmaz ise hiçbir ayrım gözetmeden hizmet yaptıklarını dile getirdi. Özellikle köylerde maliye hazinesi ve tarım alanlarında kaçak yapıyla mücadele ettiklerini söyledi.

“SIRÇA KÖŞKLERDE SİYASET YAPMIYORUZ”

Başkan Yılmaz, toplantıda verdiği mesajlarda “Sırça köşklerde, deri koltuklarda siyaset yapmayı, hizmet yapmayı hiçbir zaman düşünmedik. Ayağımızda çarıklar, çizmeler, vatandaşlarımızla birlikteyiz. Her zaman ifade ediyorum ve özellikle söylüyorum garip ile, gureba ile, yetim ile, düşkün ile birlikte, yardıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olarak bu yola devam edeceğiz.” diye konuştu.

MİLLETVEKİLLERİNDEN DESTEK MESAJI

Ankara programı kapsamında Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve muhtarlar tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyaret edildi. Başkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve muhtarlar, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcıları ve MHP İstanbul Milletvekilleri Feti Yıldız ve İsmail Faruk Aksu ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda, muhtarlar tarafından iletilen konular değerlendirilirken Kırsal Mahalle Statüsü, orman köylerinin tapuları hakkındaki gelişmeler ve çeşitli yatırımlar üzerine istişarelerde bulunuldu. Milletvekilleri, Silivri’ye ayrı bir değer verdiklerinin altını çizerek her zaman Başkan Yılmaz ve muhtarları desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

TBMM GEZİLDİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve muhtar heyeti, toplantı sonrasında MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu eşliğinde TBMM’yi gezdi. 100. Yıl Fotoğraf Sergisi, 15 Temmuz darbe girişiminde yapılan saldırı alanı, siyasi partilerin grup salonlarını ve kulis odaları ziyaret edildi.

Başkan Volkan Yılmaz ve muhtarların bir sonraki görüşmesi MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay ile oldu. Akçay, muhtarlara TBMM’nin faaliyetleri ve kanunlar hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı. Muhtarlık makamının önemine vurgu yapan Erkan Akçay, Silivrili muhtarlara görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

TBMM programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

ATA’NIN HUZURUNA ÇIKILDI

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Eve ve Silivrili mahalle muhtarları Ankara’da, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir’i ziyaret etti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Eve mozoleye çiçek bıraktı. Müze gezisi programının ardından Anıtkabir ziyareti tamamlandı.




hozdflplx8qn970r1sgkycat.jpg

lzsunstgq9pycd6aroqjimlf.jpg

xlxscoz52rkluprsfIdvnpk7.jpg

zmwmzrfqocqgsyhduvt1f8tn.jpg

sadmpwox94vrjherx1dc6sqj.jpg

oammpe1xsdbsytghhjb2jzaf.jpg

qosw84samc1jh5ulnxejb3y0.jpg

mcouk3dwvsy5prqod7qa1nfk.jpg

zyIfuqby4oprer3mwacibag7.jpg

bbjqiaatlh0xzyr5mrx84uvk.jpg

xum8vrldsqtwk7hjvrfs9eok.jpg

sbo8yxacje2z1ckrzehqgsdu.jpg

rsniow8ffum4gbwxc9ec7xIk.jpg

Isuvwynxpaqfde8gkabtw1oz.jpg

xo5naa3jqn48mrkxgzcspvs9.jpg

t3lg6khtmbmu5nxxgylIqfpe.jpg

uohkfjndxqemyyt619lplfvt.jpg

dyqailqerw1ok0zmyz5g92ga.jpg

ozlv7cdnf342toed8grhvwyt.jpg

excdyov7pjl6qIo4czmx0lj2.jpg

gpgtp4Ixrozmha9efn8bb5uy.jpg

flojod5el9trg2jnac1p6gz4.jpg

epwzysf30fn1iujhshwgymqt.jpg

dbelusuqpagdzv5gboisf9q4.jpg

nn5wi2qqdklkj9cuvyehm47j.jpg

39nml6h7ue8cgapqm2zkdsiv.jpg

ouqh0byezfsrw81pvchzgpm5.jpg

axm95up6go8ydpf1si0j2wgy.jpg

hst64wqz8yfsd0cxxIrohpeu.jpg

g4u7d8l1gwit3qzu2cyydces.jpg

qw0n1xmkbh8d39nlsIjsjutk.jpg

dnrfyg4hixqhjawsz7qlmv6k.jpg

sIfeyrwbmlczbktie9ry18vj.jpg

Ihjfjkqmaud8vags67r2nqef.jpg

cxbdsn6i2frevgh3qb4x9dlm.jpg

l0zi3e15cqjzpkpvgtsqdweo.jpg

0px7vtlk46ho3ftmggy8sadn.jpg

bfpwnhpj6ksv0nlu1iy3sl2e.jpg

cblef8awuq4pkwgb3rlyuo1I.jpg

ykdwycg7Iavsrnjw8muelpcr.jpg

r0ezihc3d5ugvljt7kqornpv.jpg

qdg4fjoIvweyr6mqesbzam80.jpg

8ch9175mtuie6fvjayrp0blf.jpg

cIfjwgmzdlyb0v5tewxs4iry.jpg

8egijmbunq4qdhkp2l5whcyg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.