BAŞKAN YILMAZ TÖRENLERDEN ZİYARETLERE YOĞUN MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN YILMAZ TÖRENLERDEN ZİYARETLERE YOĞUN MESAİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Silivri’ye hizmet yolunda aşkla, heyecanla ve 7/24 mesai anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, haftanın son iş gününü yoğun bir programla geçirdi.

2019/2024 döneminin son meclis oturumunu yöneten başkan Yılmaz, ardından CHP Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız’ın babası İhsan Yıldız’ın cenaze törenine katıldı. Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’la birlikte Hacı Şefika ve Hacı Mustafa Başdemir tarafından Selimpaşa TOKİ konutlarında yaptırılan Fatih Sultan Camiinin açılış programını gerçekleştirdi.  Başkan Volkan Yılmaz, caminin yapımında başta hayırsever Başdemir ailesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Cami açılışı sonrası Selimpaşa TOKİ sitesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti ve salonda bulunan hanımefendilerin kadınlar gününü kutladı. Esnaf ziyaretleri kapsamında Yeni Mahalle’de yeni şubesiyle faaliyete başlayan Tavuk Dünyasının açılış törenine katılan Başkan Yılmaz, işletme sahibi Serdar Karaca’ya hayırlı ve bol kazançlar diledi. Daha sonra Ömer Seyfettin Kütüphanesini ziyaret etti, sınavlara hazırlanan gençlere iyi çalışmalar diledi. Günün ilerleyen saatlerinde ise Silivri Taekwondo Kulübünün kuşak terfi sınavına katılım sağladı. Programına akşam saatlerinde devam eden Başkan Yılmaz, Piri Mehmet Paşa İlkokulunun düzenlediği Kadınlar Günü etkinliğine katılarak kadınlarla bir araya geldi. Cuma günü mesaisi Silivri Öğretmenevinde düzenlenen Kadınlar Günü etkinliğine katılarak noktaladı.




ibxpl5vawle6cf1oa9mf3j7q.jpg

b6ofagznohrahm7blg5kjlim.jpg

suwtjchwufdjqdskxlo8qvpc.jpg

fhxbetaelszwn9pk4jcruamn.jpg

jgrbvevqw9zw7o2tjc3y0tol.jpg

vlo8ef01qreo6dpcwscba9ni.jpg

lvjh1hrfkz0pumrlwwe9sat6.jpg

gvjdqv2xletnak8cer57iIfw.jpg

t2vfhdbpv7fygx9j4rsrpodb.jpg

fjb6fdkqc12guw3uahlterqs.jpg

n5tgsmvalybfyt83hsj4rxkl.jpg

vutff6atdnurzmyb5vxpop1c.jpg

zgoab95gmdkjyjIb1pze8d2w.jpg

muhqxyagmrzjcw6db0ks9tue.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.