BAŞKAN YILMAZ’DAN OKUL MÜJDESİ

BAŞKAN YILMAZ’DAN OKUL MÜJDESİ

Çeltik Mahallesi’nde kurulan Gönül Sofrası’nda konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Mahallemizin en büyük sorunu okul. Sizlere müjdeyi gönül soframızda vermek istiyorum; en az 10 derslikli bir okul inşa edeceğiz” dedi.

Silivri Belediyesi, Ramazan Ayı’nın 22. gününde Gönül Sofralarını Çeltik Mahallesi’nde kurdu. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar sofralarına, Başkan Yılmaz’ın yanı sıra MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Çeltik Mahallesi Muhtarı Behzat Demir, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve mahalleliler katıldı. Gönül Sofrasında buluşan Çeltik sakinleri birlikte oruç açtı.

 

YILMAZ: “ÇELTİK’İN TÜM PROBLEMLERİNİ TEK TEK ÇÖZECEĞİZ”

İftar programında konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahallenin sorunları için çözüm mesajı verdi. Başkan Yılmaz, Silivri’yi bütüncül bir anlayışla yöneteceklerini belirterek şunları söyledi: “35 mahalleden oluşan Silivri’mizde her akşam bir gönül sofrası kurup beraberce iftar yapıyoruz. Biz seçimden önce Silivri çarşıdan, sahilden ibaret değil, yalnızca buralardan ibaret gören bir anlayışla Silivri’yi yönetirseniz Çeltik’i, Sayalar’ı mutsuz edersiniz demiştik. Bütüncül bir anlayışla Silivri’yi yönetmeliyiz. Dini inancı, mezhebi, memleketi ne olursa olsun, Silivri’nin hoşgörü kültüründe, o güzel coğrafyasında herkese yer var. Çocuklarınız gençleriniz Silivri’de yaşamaktan mutlu olacak. Eğitim, sanat, spor… Silivri’nin merkezinde ne varsa mahallelerinde de olacak. Bayramdan sonra gelip yarım günümüzü Çeltik’in problemlerine ayıracağız. Çeltik’te okul, spor sahası, sağlık ve yol problemi hepsini biliyorum. Bu mahallemiz Silivri’nin en müstesna yerlerinden biri ama mezarlığın etrafı dahil bir çok yer hala çamur, kaldırım dahi yok. Evelallah bunların hepsini çözeceğiz. Buranın en az 10 derslikli bir okula ihtiyacı var. İstanbul Valisi Sayın Ali Yerlikaya ile de görüştük. Valilik programına yetişmezse, bir bağışçımız Çeltik’e okul yapmaya gönüllü olarak hazır hiç merak etmeyin. Biz çocuklarımız için, gençlerimiz için varız. 5 yıl boyunca hep yanınızda,  hep aranızda olacak bir kardeşiniz olarak, Silivri Belediye Başkanı olarak söz veriyorum. Çeltik’in tüm problemlerini tek tek çözeceğiz. Kalbinizi ferah tutun. Çözebildiğimiz kadarını çözüp, çözemediklerimizi de gelip sizlere anlatacağız, sizden kaçmayacağız. Bu Ramazan 100 binin üzerinde vatandaşımız ile iftar yapmış olacağız. Silivri Belediyesi’nin kasasında tek kuruş bu iftarlarda harcanmıyor. Bu sofraları kuran hayırseverlerden Allah razı olsun. Bizler sadece vesileyiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Ayı’nda tuttuğunuz oruçların, yaptığınız ibadetlerin, kıldığınız namazların kabul olmasını diliyorum” dedi.

 

Mahalle ve köylerde kurulacak iftar sofralarının devam eden 5 günlük programı;

28 Mayıs Salı Akören Mahallesi/ Pomak Mahallesi- Pazar Yeri / Gacal Mahallesi Okul Bahçesi

29 Mayıs Çarşamba Beyciler Mahallesi - Çayırdere Mahallesi / Beyciler Camii Önü- Çayırdere Okul Bahçesi

30 Mayıs Perşembe Fener Mahallesi/ Okul Önü

31 Mayıs Cuma Alipaşa Mahallesi- K.Kılıçlı Mahallesi/ Muhtarlık Binaları Önü

01 Haziran Cumartesi Sayalar Mahallesi / Meydan - Danamandıra Mahalesi/ Kapalı Pazar Yeri


Kaynak: Silivri Belediyesi














HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.