Başkan Yüksel, İmamoğlu'nu Yalnız Bırakmadı

Başkan Yüksel, İmamoğlu'nu Yalnız Bırakmadı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ekrem İmamoğlu Başkanlığındaki ilk İBB Meclis Toplantısı’na katıldı.

Şaraçhane’de bulunan İBB Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; 39 ilçenin Belediye Başkanları ve İBB Meclis Üyeleri katıldı.

İBB’nin 8. dönem ilk meclis toplantısında konuşan Başkan Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Türkiye'de ve Sri Lanka'da gerçekleşen hain terör saldırıları ile Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da uğradığı linç girişimini kınadı. 

“39 Belediye Başkanı Da Bizim Başkanımızdır”

"39 Belediye Başkanı da bizim Belediye Başkanımızdır." diyen Ekrem İmamoğlu, bu süreci hep beraber yöneteceklerini belirterek: “Belediye Başkanlarımıza saygı göstereceğimizden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Adil olmak çok önemli. Sizleri bu duyguyla selamlarken her birimizin bu duyguya ortak bir şekilde baktığımızı hissedebiliyorum.” diye konuştu.

İndirim Müjdesi

Meclis konuşmasında İstanbulluların beklediği indirimli ulaşım ve su konusuna değinen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bu uygulamaları Mayıs Meclisi’ne hazırlayacağız. Ama orada vadettiğimiz, İstanbul'daki halkın, çıkarına olan ulaşımdan, suya kadar tüm unsurları Mayıs'taki ilk meclise taşıma niyetindeyiz" dedi.

“Hiç Kimse Bürokrasinin Gücünü Halka Karşı Kullanamaz”

 Çalışanların sosyal haklarını güçlendiren bir anlayışla hareket edeceğini belirten İmamoğlu, "Hiç kimse bürokrasinin gücünü halka karşı kullanamaz. Meclisimiz ve 8. dönem hayırlı uğurlu olsun. Hepimize başarılar diliyorum" ifadelerinde bulundu. Meclisin şekillendirilmesini sağlayacak seçim gündemiyle yapılan toplantıda daha sonra İBB birinci ve ikinci başkan vekili, divan kâtipleriyle encümen üyelerinin seçimine geçildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.