Başkan Zeydan Karalar, Adana’yı Karış Karış Gezmeye, Kırsalda Ve Merkezde Hemşehrileri İle Kucaklaşmaya Devam Ddiyor…

Başkan Zeydan Karalar, Adana’yı Karış Karış Gezmeye, Kırsalda Ve Merkezde Hemşehrileri İle Kucaklaşmaya Devam Ddiyor…

 

Başkan Zeydan Karalar,Çukurova Belediye Başkan Adayı Av. Emrah Kozay ile birlikte Kenan Evren Mahallesi’ndeesnaf ziyaretlerinde bulundu, kapalı semt pazarında, pazarcı esnafı ile biraraya geldi, Toros Mahallesi’nde halka hitap etti. Başkan Zeydan Karalar,esnafın içinde bulunduğu ağır ekonomik koşullara ilişkin dertleri, talepleridinledi ve fikir alışverişinde bulundu. Gittiği her noktada sevgi gösteri ilekarşılaşan Başkan Zeydan Karalar, “Benim ruhum ve her şeyim Adana” diyerek birkez daha Adana’ya adanmışlığını, sevgisini dile getirdi.

 

SİYASİAYRIM GÖZETMEYEN YÖNETİM ANLAYIŞI

Toros Mahallesi’nde mitinghavasında gerçekleşen halk buluşmasında konuşan Başkan Zeydan Karalar, Adana’yaadanarak, gece gündüz yılmadan, yorulmadan hizmet etmeye önümüzdeki dönemde dedevam edeceklerini duyurdu. Gittiği her noktada halkın kendisine sarıldığınıbelirten Başkan Zeydan Karalar, benimsedikleri dürüst ve siyasi ayrımgözetmeyen yönetim tarzının Adanalıda karşılık bulduğunu ifade etti. BaşkanZeydan Karalar, eşit ve adil bölüşen bir yönetimle; gelişen, dönüşen,güzelleşen Adana’yı hep beraber inşa edeceklerini bildirdi.                                    

HİZMETYAĞMURU SÜRECEK

Önümüzdeki dönemde BaşkanZeydan Karalar; 8 yeni alt geçidi, yeni bulvarları, kültür merkezini, dünyaçapında 2 kütüphaneyi, metro, tramvay, nostaljik tramvayı, otogarı, yenikreşleri, yeni öğrenci yurtlarını, restorasyonları, biyolojik göleti, güneşenerji santrallerini, ilçelere arıtma tesislerini, spor tesisleri ve sporakademisini, mezbahaneyi, afet koordinasyon merkezini, yaşlı yaşam merkezi vesosyal yardımları Adanalıların hizmetine sunacağını açıkladı.

RAMAZAN AYI; BARIŞ,SEVGİ VE HUZUR AYI…

Karaisalı Belediye BaşkanAdayı Av. Fadime Geçioğlu’yla, iftar yemeğinde Karaisalılar’la bir araya gelenBaşkan Zeydan Karalar, Ramazan Ayı’nın önemine değinerek, “Ramazan ayıküslüklerin, dargınlıkların sona erdiği bir aydır. Ramazan ayında dargınlıklarson bulsun, barışalım, sarılalım” ifadelerini kullandı.

İftar yemeğinin ardındanNergiz Köyü’nü de ziyaret eden Başkan Zeydan Karalar, üreticiye tohum dağıttı.

5lyofvuktaIhbzz2ejd6su1s.jpg

gIn14szqtvr32ojgrzkb7fyq.jpg

rgd5ncjrmz0jtgszu9lyebc1.jpg

bylstqboqyh8flainwm97zfn.jpg

nta2pzwtvfakjq9rkgde3olg.jpg

1n0tbIlvrqsfzcbplaucdomj.jpg

nzlsmwxgjhku54ctctqrx6fb.jpg

ok5ihckfxnwf0pe6hzc9tv7r.jpg

p9mfzu2op5xj03coyacsynnw.jpg

p3yjmxlhe2rofhvrie8nskmu.jpg

bakhzz8ljtox7wq5p4undo9u.jpg

t4nhmw5pcyd0vfirhaec61I3.jpg

sqjfn6nvwIghzplx3ulsgtbr.jpg

opzxqhtuvrwvbcIlndspf7zh.jpg

d3y2imktslsn8hIdabnefxo7.jpg

bgazq0tfp6Innbvu7p3gtmsa.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.