Başkan Zeydan Karalar, Atatürk’e Hakaret Edilen Veteriner Kliniğini Ziyaret Ederek, “Yalnız Değilsiniz” Mesajı Verdi

Başkan Zeydan Karalar, Atatürk’e Hakaret Edilen Veteriner Kliniğini Ziyaret Ederek, “Yalnız Değilsiniz” Mesajı Verdi

Adana’nınÇukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi’nde bir veteriner kliniğindeki Atatürkposterini görünce ağır küfürler eden, klinikteki veteriner teknisyeninceuyarılması üzerine de saldırıda bulunan şahıs, görüntülerin sosyal medyayayansıması üzerine gözaltına alındı ve tutuklandı.

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, olayın yaşandığı veterinerkliniğine giderek, saldırıya uğrayan klinik sahibi ve çalışanlarına geçmişolsun temennilerini iletti.

BaşkanZeydan Karalar, klinik sahibine ve çalışanlara Atatürk tablosu, Atatürk flamasıve Türk Bayrağı hediye etti.

Başkan ZeydanKaralar, Adana Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Nihat Köse’nin de katıldığıziyarette, “yalnız değilsiniz” mesajı verdi.

ÜLKEMİZİNBÜYÜK ÇOĞUNLUĞU ATATÜRKÇÜ

Başkan ZeydanKaralar şunları söyledi: “Düşmanları ülkemizden kovan, ulusal kurtuluşmücadelesini kazanan, ülkemizde dini vecibelerin rahatça yerine getirilmesini,ibadet edilmesini sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’e hareket edilmesi çok üzücü.Bugün ezanlarımız okunuyor, insanlar camilerimizde ibadetlerini rahat rahatyerine getiriyorsa, bu; Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimizinsayesindedir. Dünya Mustafa Kemal Atatürk’e hayranlık duyarken ve O bağımsız,uygar bir ülke yaratma konusunda dünyaya örnek olurken, bizde yaşayan bazıinsanların Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmesi, dil uzatması çok üzücü. Fakatülkemizin büyük çoğunluğu Atatürk’ten yana, uygarlıktan yana ve Atatürkçü. Hakaretedenlere kanunlar dahilinde hak ettiği ceza verilecektir. Umarım bir daha böylebir durumla karşılaşmazsınız.”  

Klinik sahibive çalışanları, Başkan Zeydan Karalar’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Adana VeterinerHekimleri Odası Başkanı Nihat Köse de Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden veveteriner teknisyenine saldıran şahıs hakkında suç duyurusunda bulunmacesaretinin gösterilmesini takdir ettiğini belirterek, Başkan Zeydan Karalar’adesteğinden ötürü teşekkür etti. 

vmekp7jilqtsfjyev39fznw4.jpg

2cgrmxcxrthe1qs3nj7elt85.jpg

0j3cx8guhsenk4whep6itlvb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.