Başkan Zeydan Karalar, Büyükşehir Çalışanlarının Bayramını Kutladı

Başkan Zeydan Karalar, Büyükşehir Çalışanlarının Bayramını Kutladı

 

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, AdanaBüyükşehir Belediyesi çalışanlarının Ramazan Bayramı’nı kutladı. Erkensaatlerde sahada çalışan personelin bayramını Merkez Park Amfi Tiyatro’dakutlayan Başkan Zeydan Karalar, daha sonra bürokratlar ve diğer çalışanlarlaAdana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda bir araya geldi.

Sağlık, mutluluk, huzur, barış, birlik ve beraberlik içindeyaşanacak nice bayramlar dileyen Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi:“Depremlerde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda insanımızyakınlarını kaybetti ve yine çok sayıda vatandaşımız yaralandı. Depremin açtığıyaraları hep birlikte sarmaya çalışıyoruz. Ramazan Bayramı’na bu nedenle burukgiriyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak depremde hem Adana’da yoğunçalışma gerçekleştirdik hem de depremde yara alan diğer kentlerimize destekgönderdik. Adana Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını bu konuda gösterdikleriüstün performans ve fedakarlıkları için kutluyorum. Milletimiz necip birmillettir ve zor durumlarda kenetlenerek, birlik beraberlik göstermesini herzaman başarmıştır.”

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yıllık sürede, oncaolumsuzluğa rağmen önemli işler yaptığını ve parayı doğru kullanarak önemlihizmetler gerçekleştirdiğini belirten Başkan Zeydan Karalar, “Önümüzdekisüreçte daha güzel işler yapacağız. Adana hak ettiği gelire kavuştuğunda, çokdaha fazla iş yapma olanağına sahip olacağız” diye konuştu.

 

 

Başkan Zeydan Karalar konuşmasını, Adana BüyükşehirBelediyesi çalışanlarının, Adanalıların ve Türk halkının Ramazan Bayramı’nıkutlayarak bitirdi. 

mrnuo7uhb8qcgidef6elwkkx.jpg

pvgI9nthp5qyeoqh1ikljomr.jpg

7anrynqg2xuv94suc6ld0tpq.jpg

vqtsgxnyau7iwzzouc2dsfjq.jpg

fbg729uehcbhzdelclosijxn.jpg

wnczca3dl5q91gu8glof2jr4.jpg

gpozj6swnmyf0bqxutrgpb39.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.