Başkan Zeydan Karalar, “Depremden Etkilenen Vatandaşlarımızın Tüm Gücümüzle Yanındayız.”

Başkan Zeydan Karalar, “Depremden Etkilenen Vatandaşlarımızın Tüm Gücümüzle Yanındayız.”

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerinhemen ardından teyakkuza geçirdiği Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleriylebirlikte öncelikle enkazlardaki arama-kurtarma çalışmalarına eşlik etmiş,evlerine giremeyen depremzede vatandaşların ihtiyaçların karşılanması içinValilikle ve diğer kurum-kuruluşlarla iş birliği içinde önemli desteksağlanmasına öncülük yapmıştı.

Büyük yıkımın yaşandığı Hatay’daki arama-kurtarma ve destek çalışmalarına daAdana’dan ekipleri gönderen, operasyonları bizzat izleyen, başta Adanalılarolmak üzere, depremzedelerin sorunlarının çözümü için yoğun çaba harcayanBaşkan Zeydan Zeydan Karalar, hemşehrilerinin yanından bir an olsun ayrılmıyor.

SARIÇAM,KOZAN, CEYHAN VE ÇUKUROVA’DA DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Hafta sonugerek Adana merkezde gerek ilçelerde depremzedeleri ziyaret eden, sorunlarınıbizzat gören ve çözümünü sağlayan Başkan Zeydan Karalar, Sarıçam ilçesindemuhtarlarla bir araya geldi. Sarıçam Niyet AkademiŞubesi’nde ve çadırlarda kalan depremzede vatandaşları ziyaret ederek geçmişolsun dileklerini ileten Başkan Zeydan Karalar, Kozan'da da öğrenci yurdunda veAdana Büyükşehir Belediyesi Sırelif Gündüz Bakımevi’nde kalan deprem mağduru vatandaşlarlabuluştu, taleplerini ve sorunlarını dinledi.

Başkan Zeydan Karalar, Ceyhan’da toplanmamerkezlerini ve cemevini ziyaret etti, geçmiş olsun dileklerini iletti,sorunları dinleyerek, “Tüm gücümüzle depremden etkilenen vatandaşlarımızınyanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

wacpjfxjts47nmoous6gyy2k.jpg

ymas7gydrjl5jxi4axcmkozr.jpg

s5e1t0k2wbuzthodrnflibrv.jpg

h5h1o2bfIclzrnp87lnw6qve.jpg

sqcd3xxguwf1ohezr2tnhdt8.jpg

po6vrzqghlrcbabk75di8tux.jpg

gdIotp4or7elaysubxc1pqmd.jpg

sn2frrbIhmjpdzckqa8nki1g.jpg

ob9yjuyqkppzbzeaf1Ikh5ln.jpg

qyml6hwuszzwoj70gsht9Ibv.jpg

n7pgyqhvr5zou2jfwcqndbkm.jpg

aIsvgn4wbs3tu6zjrrguetlx.jpg

rtfedsf9hw5col8ujIt4xyg0.jpg

toatfc0xrvdduykwy3e1lIme.jpg

ixlve3yujkrth1cpmupgqc5j.jpg

9suvnhpzkyriuf1bxctagomx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.