Başkan Zeydan Karalar, Hataylıları Yalnız Bırakmadı. Zeydan Karalar, ''Zor Günleri Birlikte Aşacağız.”

Başkan Zeydan Karalar, Hataylıları Yalnız Bırakmadı. Zeydan Karalar, ''Zor Günleri Birlikte Aşacağız.”

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, HatayBüyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’la birlikte, iki büyük depremin en çokzarar verdiği şehirden Hatay’da ziyaret ve incelemelerde bulundu,arama-kurtarma çalışmalarına katılan, büyük özveriyle çalışan Büyükşehirekipleriyle bir araya gelip teşekkür etti, Hataylılara destek ve moral verdi.

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, 10 şehirde büyük felakete yolaçan depremlerin hemen ardından 2000 personel, 181 iş makinesi ile deprembölgelerinde çalışıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce; 61 bini aşkın çorba, 50 bincivarında sıcak yemek, 40 bine yakın sandviç enkazlarda yakınlarınınkurtarılmasını bekleyen ve toplanma alanlarına sığınan vatandaşlara ulaştırıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, komşu il Hatay’daenkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için canla başla mücadele ediyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Hatay BüyükşehirBelediye Başkanı Lütfü Savaş’la birlikte, depremin çok ağır hasar verdiğiHatay’da depremzedeleri ziyaret etti.

Gün ve gece boyunca kurtarma çalışmalarına ve depremzedeleredestek olmak için bölgede ziyaretler gerçekleştiren Başkan Zeydan Karalar,“Adana’da, Hatay’da, Maraş’ta, depremden etkilenen tüm illerimizde bu zorgünleri birlikte aşacağız. Acılarımız paylaştıkça azalacak ve bu felaketinyaralarını el birliğiyle saracağız” dedi.

clbssbwqmaodI0ctn3j7kzoi.jpg

suabefov6cgzyng7hwqmbrwt.jpg

jqyswIme7plzvfthayggwx38.jpg

ayumfw1s7k9yerbI2xopctg4.jpg

miopbs5cIqw3jvufr7avlwdh.jpg

jsczrp4djtdl259b0tfrvgas.jpg

jbtxvf5c7ojryv9am4zgpsac.jpg

qjkmxo3cs40hIrikapuetpo1.jpg

onijzlgcudnasr6d5grj3wcy.jpg

badpkpo6xjn8zx2hcmwz0thn.jpg

oysx4wvlzwha8qxkpg2lImum.jpg

4w8fcbr1ud5ekjqvl6pIhjfp.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.