Başkan Zeydan Karalar’ın Gözü, Halka Daha Fazla Hizmette

Başkan Zeydan Karalar’ın Gözü, Halka Daha Fazla Hizmette

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Halk TV’de yayınlanan İsmailKüçükkaya ile Yeni Bir Sabah programının canlı yayın konuğu oldu. Gazeteciİsmail Küçükkaya’nın, Türkiye ve Adana gündemiyle ilgili sorularını yanıtlayanBaşkan Zeydan Karalar, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni devraldıklarında gelirin 4katı borç bulunduğunu ve gelinen noktada borcun 4 katı gelire ulaşıldığını belirterek,adeta mali bir mucizeye imza atıldığını, böylece Adana’nın önünün açıldığınısöyledi.

MALİ MUCİZENİN ARDINDAN ÖNEMLİ HİZMETLER

Adana’dayaptıkları çok önemli altyapı, yol, su, köprü, alt geçit, sosyal belediyecilikhizmetlerine değinen Başkan Zeydan Karalar, önümüzdeki dönemde yapılmasıplanlanan otogar, 8 alt geçit, metro, tramvay, kütüphaneler ve diğer hizmet projelerinede değindi. Başkan Zeydan Karalar, Adana’da su kayıp kaçağını büyük orandaazaltması planlanan SCADA uygulamasıyla ilgili de bilgi aktardı.

Belediye’degelirin nasıl artırıldığına dair yapılanları da anlatan Başkan Zeydan Karalar,yüzlerce iş makinesi satın alındığını, böylece kiraya giden paranın tasarrufedildiğini açıkladı. Adana’nın vergi gelirinin artırılması konusunda çalışmalargerçekleştirdiklerini ve belediyeye yılda 1 milyar liralık girdi sağladıklarınıda ifade eden Başkan Zeydan Karalar, güneş enerjisi santrali kurarak hembelediyenin elektrik giderinin karşılanması hem de bir o kadar elektrik satışıgerçekleştirip, belediyeye gelir sağlanması için çalışma yürüttüklerinibildirdi. 

İsmailKüçükkaya’nın sorularını büyük bir samimiyetle yanıtlayan Başkan ZeydanKaralar, Adana’da halka hizmet ederken oy hesabı, siyasi parti ayrımıyapmadıklarını kaydetti. 

xdxgvnqrocegzumkwbf5mcye.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.