Başkan Zeydan Karalar, Kırsalda da Merkez İlçelerde de Halkın Umudu

Başkan Zeydan Karalar, Kırsalda da Merkez İlçelerde de Halkın Umudu

 

ŞakirpaşaMahallesi’nde CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut’in da eşlik ettiği vemitinge dönüşen buluşmalara milletvekilleri, siyasiler, belediye başkanadayları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

 

Halkın coşkuylave sevgi gösterileriyle karşıladığı Başkan Zeydan Karalar, mahallelere ve genelolarak Adana’ya yapılan hizmetleri anlattı, önümüzdeki dönemde yapılacakhizmetlerle ilgili bilgi verdi.

ADANAKARARINI ÇOKTAN VERMİŞ

Gittiği hermahallede “Adanalı kararını çoktan vermiş” dedirten kalabalık ve ilgiylekarşılanan Başkan Zeydan Karalar, yeni kreşler, parklar, alt yapı hizmetleri,köprüler, spor tesislerinin halkın hizmetine sunulacağını belirtti.

Başkan ZeydanKaralar, “Biz bu belediyeyi nerelerden nerelere getirdik. Maaş ödeyemez haldekibelediyeyi, ilçelerimizin tamamında devasa hizmetleri hayata geçirebilmekapasitesine ulaştırdık. Hemşehrilerimizi çok daha büyük hizmetlerlebuluşturacağız” dedi

jll6m7cvpIzbgyinp85axsh1.jpg

hzwac9tkpbqxlnoj2q6kizce.jpg

tIh90xg4yr5e186bs7kh2gjd.jpg

ufd7hmmc2evxyrdi1ut5sb9w.jpg

atj6tIfwqpxahpnhriojmzqu.jpg

c42qkbebgyxdI9gts3kdizlj.jpg

owjrszpl18wIgxqte40ffkkv.jpg

roubsk2eahoqrditcvblwgna.jpg

yaqcI2fhdlgjwhndj6bugcwl.jpg

gIl7jk4ewppiy38buqsvhm1t.jpg

qedwfnbr5l30gx8fbhciqulu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.