Başkan Zeydan Karalar Muhtarlarla, Esnafla ve Hemşehrileriyle Bir Arada…

Başkan Zeydan Karalar Muhtarlarla, Esnafla ve Hemşehrileriyle Bir Arada…

Adana Büyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar, göreve başladığı günden itibaren muhtarlarla, toplumun herkesimiyle, esnafla ve halkla buluşup sorun ve istekleri dinliyor, sohbetediyor, problemleri birinci ağızlardan öğrenerek çözümünü sağlıyor.

Adana Büyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, muhtarları Adana BüyükşehirBelediyesi’nde ağırladı. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretteBaşkan Zeydan Karalar ve muhtarlar sohbet etti.

Başkan Zeydan Karalar, “Kentimizikalkındırma ve vatandaşlarımıza hizmet verme noktasında her zaman birliktehareket ettiğimiz muhtarlarımızın gününü kutluyor, görevlerinde başarılardiliyorum” dedi.

Başkan Zeydan Karalar, muhtarlarlabir araya gelmesinin ardından Tellidere Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerindebulundu, halkla buluştu. Başkan Zeydan Karalar, “Her fırsatta esnaf vevatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Tellidere Mahallesi'nde gerçekleştirdiğimizziyarette esnaf kardeşlerimiz ve hemşehrilerimizle sohbet ettik, sorunlarını veisteklerini dinledik” diye konuştu.

 

 

3jxnsvfImft2iqcatdk58gbx.jpg

4zqmntsryoheIwandt1cvjhw.jpg

lrzd85kv1yunc4dab6sxxahp.jpg

qwn0jmhf3x6rkc8ta4xau7hy.jpg

ihu4an5tomgzt3kfmycsfwrp.jpg

wirvc3gkln6u5Ies2lwdxsrh.jpg

lu9yjczkaI7gmqf3oxkhp6wt.jpg

fa9nto8xbsqadz4humivcwqx.jpg

k4lntjizdvzocsw0k5b1xxw3.jpg

qrhImmgu6os8hlkwsy5nctlb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.