Başkan Zeydan Karalar, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Çizdiği Yolda Kararlılıkla Yürümeye Devam Etmeliyiz.”

Başkan Zeydan Karalar, “Mustafa Kemal Atatürk’ün Çizdiği Yolda Kararlılıkla Yürümeye Devam Etmeliyiz.”

 

 

Meşaleli ve bayraklı yürüyüşün ardından KÖFN grubu konserverdi

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Adana BüyükşehirBelediyesi, Çukurova Belediyesi ve Seyhan Belediyesi’nce düzenlenen kutlamaprogramına katılım yoğun oldu. Turgut Özal Bulvarı üzerinde Polis EviKavşağı’nda toplanan Adanalılar; meşaleler ve Türk bayrakları ile sloganlaratarak yürüdü.

Uğur Mumcu Meydanı’na kadar yürüyen kortejde AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif KemalAkay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, milletvekilleri, siyasiler,sporcular ile her yaştan Adanalılar yer aldı. Korteje Adana BüyükşehirBelediyesi Bando Takımı eşlik etti.

 

 

Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen KÖFN konseriöncesinde konuşan Başkan Zeydan Karalar, ağustos ayının Türk milleti için çokönemli ve özel olduğunu söyleyerek, “Malazgirt, Otlukbeli, Çaldıran,Mercidabık, Mohaç, Kıbrıs ve 30 Ağustos Meydan Muharebesi gibi önemli zaferlerhep ağustos ayında yaşandı. Malazgirt, ülkemizi yurt edinmemizde başlangıçtır.Ulusal Kurtuluş Savaşı, ülkemizi bizden almak isteyenlere, Anadolu’yu Türk milletineyurt olmaktan çıkarmak isteyenlere karşı verilmiş bir bağımsızlıkmücadelesidir. Kurtuluş Savaşı Zaferi; savaşlardan tükenmiş bir ulusunbaşarısıdır ve mucizedir. Mucizeyi yaratan Mustafa Kemal Atatürk’ün kendisidir.Bu ülkenin kurtarıcısı ve kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bunu her zaman,her yerde yüksek sesle söylemeliyiz. Bu ülkede birinin askeri olunacaksa, o daMustafa Kemal Atatürk’tür.  Türk Milleti,Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda kararlılıkla yürümeye devam etmelidir.Bu yolda yorgunluk, ümitsizlik, moralsizlik bize yakışmaz.  Mücadelemize her koşulda devam edeceğiz”dedi.

 

 

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Seyhan BelediyeBaşkanı Akif Kemal Akay da 30 Ağustos Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam veönemini belirten konuşmalar yaptı. Daha sonra 10. Yıl Marşı hep bir ağızdansöylendi.

 

 

Konuşmaların ardından Adanalılar KÖFN konseriyle 30 AğustosZafer Bayramı’nı kutladı.

mubqnzytdwgifnxrcxof1pwd.jpg

y45bobfnuvmrc1wxnelhkjqa.jpg

fea26wesmw7v30bvzqlury5n.jpg

kjrgspfa9phtrxuo4o1ciwjg.jpg

quktmdef4y1nr5hw7gqszya9.jpg

I8eathwaidtfl3qkobeynrpk.jpg

1Ifxkljvraqur6opty48djvl.jpg

72jljvzI5c3m8gpwodhutbye.jpg

lfcjb9xfcow2eIpblm7vttq4.jpg

hntbd9ie2fkvcgmp80d46juz.jpg

0vyhgteur8norm4zskwde2nu.jpg

aycf81nxx4d0uo53kwdlqe7f.jpg

t8swavm2g5uvhlmncteqyc3s.jpg

z3tqtjnggzpsfcw9lvohuIaw.jpg

urn5cguxssj807lz6hb4rtqp.jpg

wbezoctaos3qdgvI1r5xyz2l.jpg

vvf3lcagbn9zsmt2wo6rhcdf.jpg

p31uxu0tskfwfyryoartgzdv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.