Başkan Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Feke’de Halkın İhtiyaçlarına Yönelik Çalışmalar Gerçekleştirdi.

Başkan Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Feke’de Halkın İhtiyaçlarına Yönelik Çalışmalar Gerçekleştirdi.

SaimbeyliMezbahanesi hizmete başlatıldı, taziye evi ve kadın çiftçiler kooperatifiaçıldı, lavanta yağı damıtma tesisinin temeli atıldı.

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde birdizi ziyaret ve açılış gerçekleştirdi. Saimbeyli’de açılışı yapılmış ama yıllardırbir türlü hizmete giremeyen Saimbeyli Mezbahanesi’nin Adana BüyükşehirBelediyesi’nce halka hizmete başlatılması nedeniyle düzenlenen törene katılanAdana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yenilenen, teçhizatı alınan,iç donanımı yeniden sağlanan tesisi, halkın hizmetine sunmanın mutluluğunuyaşadıklarını söyledi. Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe,siyasiler, muhtarlar, üreticiler, bürokratlar ve halkın katıldığı törende BaşkanZeydan Karalar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Açılışı yapılan ama bir türlühizmete giremeyen tesisi, Saimbeyli Belediye Başkanımızdan bize devretmesiniistedik. Çürümesin, halka hizmet verilsin istedik. O da bize devretti ve bizeksiklerini tamamlayarak işletmeye açıyoruz. Burada Saimbeylili bazıkardeşlerimiz ekmek yiyecek. Kaçak kesimin sağlıklı olup olmadığını bilmeşansımız yok. Mezbahanedi veterinerler büyükbaş-küçükbaş hayvanların sağlıklıolup olmadığını kontrol ettikten sonra kesim yapılacak. Daha önce başlatan veemek verenlere teşekkür ediyorum. Burası 3 ilçeden ve çevre köylerden yaklaşık45 bin nüfusa hizmet edecek bir tesis” dedi.

SAİMBEYLİ’YE HİZMET ETMEYE DEVAMEDECEĞİZ

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin, hangi köyün, ilçenin, kendilerine ne kadar oyverdiğine bakmadan, insan olan her yere hizmet götürdüklerini belirten BaşkanZeydan Karalar, siyasetin de genelde ve yerelde ayrıştırma dilinden vazgeçmesigerektiğini kaydetti. Saimbeyli’ye çok hizmet yapıldığını ve daha fazlasınınyapılacağını vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, asfalttan suya, üreticinindesteklenmesinden taziyeevine kadar yoğun hizmetin süreceğini söyledi.

BEYPINARI KÖYÜ’NDE TAZİYEEVİ AÇILIŞI

Başkan ZeydanKaralar daha sonra Saimbeyli ilçesinin Beypınarı köyünde halkla buluştu ve köysakinleriyle sohbet etti, ihtiyaçlarını öğrendi, taleplerini dinledi.

Halkın yoğunsevgi ve ilgi gösterdiği Başkan Zeydan Karalar, Saimbeyli ilçesi Beypınarıköyünde Taziyeevinin açılışını gerçekleştirdi.

KADIN ÇİFTÇİLER KOOP AÇILIŞI VE LAVANTAYAĞI DAMITMA TESİSİ TEMELİ

Başkan ZeydanKaralar, Saimbeyli’nin ardından Feke ilçesine geçti ve S.S. Tapaneli Kadın Çiftçiler TarımsalKooperatifi'nin açılışını yaptı, ardından Lavanta Yağı Damıtma Tesisi'nin temelatma törenini gerçekleştirdi.

Kadınlardan güçaldıklarını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, Feke’ye ve Tapan bölgesineyapılan, yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Lavanta’nın endüstriyel birürüne dönüştürülmesinin önemine değinen Başkan Zeydan Karalar, bundan sonra dabölge halkının yüzünü güldürecek ne varsa yapmaya hazır olduklarını bildirdi.

Başkan ZeydanKaralar, “Üreticilerimize hertürlü desteği vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz. Tarımsal ve kırsal kalkınma projelerimizle üreticilerimize destek oluyoruz”diye konuştu.

pxIa7wd9t5owvzq1fxnjdlp2.jpg

6pkmhsbrlkghxjoI79fcnjy1.jpg

cwkt5et2uqyxkb6xjmignf1o.jpg

lpmfhqgIoarbszybh7kx9fml.jpg

opxpk2ibuf89Igclkt5bdlry.jpg

jv34eu2al7rfcqr0jgcwn5kp.jpg

ces8vfptbj2bd6ouk5mo0tqc.jpg

3mh75eqyfxlcu2keoij9actx.jpg

heoek4dmrhw58bz1dtuafzj2.jpg

7eryadkIjptm2wdlkobfxj6c.jpg

xrsvfotnz815Ismp3jhykad9.jpg

vb6csybnihzjqdumxauv37y8.jpg

ckxmbde7lvuq4g5hm1zo3zf9.jpg

zkts0ca5lgar9mewqukugmbn.jpg

yp6cfentq0mdy8f1gdlp5zuo.jpg

bqw0xkg7yjuimxonhkuwtrzl.jpg

l2etnowwgr1fmcyhpji8I7ez.jpg

vl6odzftci9tadugkzanyyrm.jpg

Ims91ngdq2wjxkyoz0ulc6ia.jpg

vbruumkh6ezjqhesyabcn2ig.jpg

p61hndjfabryIcpqxwjmnolu.jpg

cjsqIx67wsodlzybcniptgqn.jpg

peqb6ruzkdjt4qb7dxswhiaf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.