Başkan Zeydan Karalar, Şantiyeye Çevirdiği Adana’da, Halka Hizmetin Çerçevesini Genişletiyor.

Başkan Zeydan Karalar, Şantiyeye Çevirdiği Adana’da, Halka Hizmetin Çerçevesini Genişletiyor.

AdanaBüyükşehir Belediyesi’ni devasa hizmetleri borçlanmadan yapabilir hale getirenve kentin dört bir yanını adeta şantiyeye çeviren Başkan Zeydan Karalar, sonagelinen Türkmenbaşı Alt Geçidi’nde ve Çamlıbel ile Koza mahallelerinde sürençalışmaları denetledi, vatandaşla sohbet etti.

 

Gelirin 4 katıborçla devraldığı Adana Büyükşehir Belediyesi’ni, geliri borcun 4 katı halegetiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, borçsuzgerçekleştirdiği devasa hizmetlere yenilerini ekliyor. D-400 üzerinde AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin yaptığı iki alt geçidin ardından, Türkmenbaşı AltGeçidi’nin de hizmete girmesi için geri sayım başlarken Başkan Zeydan Karalar,kentin dört bir yanında süren çalışmaları inceliyor, denetlemelerde bulunuyorve halkın sorunlarını dinliyor.

 

Türkmenbaşı AltGeçidi için sona gelinen çalışmaları denetleyen Başkan Zeydan Karalar, Yüreğirilçesinde Koza ve Çamlıbel mahallelerinde altyapı çalışmalarını inceledi,halkla buluştu, sohbet etti, sorun dinledi.

 

Türkmenbaşı AltGeçidi’nin çok kısa süre içinde trafiğe açılacağını kaydeden Başkan ZeydanKaralar, Koza Mahallesi’nde muhtarı ve halkı dinledi. Çamlıbel Mahalllesi’ndede muhtarla bir araya gelen, halkla buluşan Başkan Zeydan Karalar, altyapıçalışmalarını denetledi. Başkan Zeydan Karalar, bölgeye yapılan ve yapılacakçalışmalarla ilgili bilgi verdi.

dlpd9eaycnguajckworpIt8r.jpg

fhy9c8rbdzmIpxu7q03z5dtx.jpg

pmm1e936clg0sIqgfdyal7r8.jpg

btiu2av5uegqew3yozzmxrd6.jpg

1vdru09bcyptdooefnhxvwzs.jpg

73aaolsupen0fnrzhkxbw4dy.jpg

uzzex4rdt0dcv1spjhxyqkwg.jpg

kfycbgnesyjihthuplqcsrxw.jpg

khiqn4grzmud7jdbmabnwIfw.jpg

wbsetwdh5jod2rc9shl6nayu.jpg

ddpm8vaw7erfuIkoy24eg3ts.jpg

nqljmigm0f325ynucfbgv64l.jpg

2wy8udtbpxznvrpe0sownguj.jpg

y6sk5roqpamwky0lxat4evbp.jpg

2n4fjdgwbkmohhwbuizmtda1.jpg

kefvks3dpzaqxbgfbygx61wp.jpg

kxmb5vuqlg2jkuafwo6mss8o.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.