Başkan Zeydan Karalar, “Yüz Yıllık Emanetin Yılmaz Bekçileriyiz.”

Başkan Zeydan Karalar, “Yüz Yıllık Emanetin Yılmaz Bekçileriyiz.”

 Adana’da 30 Ağustos Zafer Bayramıcoşkusu, meşaleli yürüyüş ve konserle zirveye çıktı

 Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ZeydanKaralar, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Adana’da düzenlenen kutlamaprogramlarının tamamında yer aldı.

Sabah saatlerinde sivil ve askerierkanla birlikte Atatürk Parkı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk koyan BaşkanZeydan Karalar daha sonra Adana Valiliği’nce Tarihi Kız Lisesi’nde düzenlenentörene katıldı. Ardından Uğur Mumcu Meydanı’nda gerçekleştirilen geçit töreninekatılan Başkan Zeydan Karalar, akşam da Polis Evi Kavşağı’ndan Uğur MumcuCaddesi’ne meşalelerle yürüyen kortejde yer aldı.

ON BİNİ AŞKIN ADANALI BÜYÜK ZAFERİKUTLADI

Halkla birliktegerçekleştirilen kortejde Başkan Zeydan Karalar, ilçe belediye başkanları,siyasiler, gençlik ve kadın kolları yöneticileri “Yüz Yıllık Emanetin YılmazBekçileriyiz” yazılı pankart taşıdı.

Büyük coşkuylayürüyen kortejde 10 bini aşkın Adanalı sloganlar atarak konser alanına girdi.Kortejin konser alanına girişi sırasında halk, özellikle de gençler BaşkanZeydan Karalar’ı sevgi seline boğdu. Konser alanında toplanan coşkulukalabalığa sırasıyla Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Seyhan BelediyeBaşkanı Akif Akay ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hitapetti.

GENÇLERİN COŞKUSU BİZE GÜVEN VERİYOR

Coşkulukalabalığa seslenen Başkan Zeydan Karalar, “Muhteşemsiniz… Yakında fikri hür,vicdanı hür, irfanı hür bir Türkiye’yi yeniden oluşturacağız inşallah. Bununcoşkusunu sizde görüyorum” dedi.

ÇANAKKALE VE KURTULUŞ SAVAŞI’NIN EŞİBENZERİ YOK

ÇanakkaleSavaşı’nın yurdu işgale kapatan, 250 bin şehit verilen bir savaş olduğunu vedünyada eşi benzeri bulunmadığını hatırlatan Başkan Zeydan Karalar, Kurtuluş Savaşı’nında ülkeyi işgalden kurtaran bir savaş olduğunu ve başka savaşlarlakıyaslanamayacağını söyledi. Başkan Zeydan Karalar, Elbette Türk Ordusu heryerde destan yazar ama bu iki destan hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Mustafa KemalAtatürk’ün kafasındaki uygar, gençlerin yaşam biçimine karışılmayan, özgür,bağımsız bir Türkiye siz gençleri bekliyor inşallah. Hepinize güveniyoruzsevgili kardeşlerim” diye konuştu.

İZMİR MARŞI EL ELE VE HALKLA BİRLİKTESÖYLENDİ

Konuşmalarınardından sanatçı Gökhan Türkmen konserine başladı. Başkan Zeydan Karalar, ilçebelediye başkanları ve protokol üyeleri sanatçıya çiçek verdi. El ele tutuşanprotokol üyeleri, sanatçı ve halkla birlikte İzmir Marşı’nı söyledi. Büyükcoşku, konser boyunca sürdü.

823ufl0sp6uqr5clorxyefmk.jpg

4m06j5glqoawfbIzrcwzjbuh.jpg

sed0kvgh9x7yctjcohmwfkbi.jpg

ayu1eqssh9enw2Ilgm5wcy6z.jpg

stnzuufh1twjbg9es7wxlm5p.jpg

5oultdcgevnbwymuvd9zywej.jpg

ujlf3I4zherzbwto6p75i2vq.jpg

vg0zy4zac7tsxcqgqfjufhbn.jpg

y2e1xtdsjlszq8cmwagzilao.jpg

mer0ujkdjvcmobtvbgl3elsf.jpg

adzjodzwvfgwck12ryqhtrtv.jpg

egtnheafykwazcy93zjunv1s.jpg

xwlbIvuq2t4exojpmdfhgiu6.jpg

xrztnfujjx9ewl6Ivwnyvca1.jpg

ta36brl8sxdizdrnpugu7pmj.jpg

7j8fqyhcwgo0klmh6listc5j.jpg

jvdbsxmnubn6guhgoo4cjpxe.jpg

mu1cia2fpyqlbgxyxhnt8zu6.jpg

tch5munazoox7dbey0ql83s4.jpg

obxjdl68tnxyfq5k9eymswo4.jpg

ejonIhpdcawi0g8ktt64b2rn.jpg

mfvxkb2dylscsw3tn9rahtbx.jpg

nhmbvmdbgsf1dxIaxr0uucey.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.