BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN NEW YORK BELEDİYE BAŞKANI ERİC ADAMS’I ZİYARET ETTİ

BAŞKANIMIZ HİLMİ TÜRKMEN NEW YORK BELEDİYE BAŞKANI ERİC ADAMS’I ZİYARET ETTİ

Başkanımız Hilmi Türkmen Hanım Sultanlar Sergisi öncesinde kardeş şehrimiz Brooklyn eski başkanı ve şu anki New York Belediye Başkanı Eric Adams’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Hilmi Türkmen’e Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür de eşlik etti.

Başkanımız ve Eric Adams New York’ta bir araya geldikleri görüşmede Üsküdar’da devam edecek bir çalışma toplantısı yaptılar. Engelliler, gençler ve çevresel konuları konuşan iki belediye başkanı, potansiyel işbirlikleri için fikir alışverişinde bulundu.

Başkonsolos Reyhan Özgür Başkanımız Hilmi Türkmen’in New York Belediye Başkanı Eric Adams’la görüşmesinin büyük önem arz ettiğine değinerek, ‘’Üsküdar Belediyesi’nin New York belediyesi ile yaptığı işbirliği çok kıymetli. Türkiye’nin imajı ve uluslararası bağlantıları için çok değerli. Başkan Eric Adams’ın, ‘Ekipler ayarlayalım, Türkiye’de çalışmalara devam edelim, ortak işler yapalım, Amerika’da yapılan güzel işleri Türkiye’ye taşıyalım’ demesi hepimiz için çok kıymetli. Ayrıca Adams’ın Üsküdar’da yapılan işlere övgü dolu sözlerle sosyal medyada paylaşması bir Türk olarak bizleri de hayli gururlandırdı, mutlu etti. Amerika’da, New York’ta yapılan bu tür güzel işler çok kıymetli. Bu nedenle Üsküdar Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

cvalznfrpnhu73yu6mjipm08.jpg

0jixdstcv1xul9rom72kgywb.jpg

qhqpoeyutxtcwmnf430bk9nu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.