BAŞKENT MOBİL MARKET’TE UYGUN FİYATLI ET SATIŞI BU HAFTA ALTINDAĞ VE MAMAK’TA

BAŞKENT MOBİL MARKET’TE UYGUN FİYATLI ET SATIŞI BU HAFTA ALTINDAĞ VE MAMAK’TA

Uygulama kapsamında Mobil Market otobüsü; 6-7 Şubat tarihlerinde Altındağ Hüseyin Gazi Mahallesi’nde, 8 Şubat’ta Altındağ Doğantepe Mahallesi’nde ve 9-10 Şubat tarihlerinde Mamak Yeşilbayır Mahallesi’nde olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Başkent Mobil Market aracılığıyla gerçekleştirdiği uygun fiyatlı kırmızı ve beyaz et satışı devam ediyor.

Ramazan ayı sonuna kadar 25 ilçedeki vatandaşların uygun fiyatlı ete ulaşmasının hedeflendiği uygulamada Mobil Market otobüsü Altındağ ve Mamak ilçesinde satış yapacak.

 

UYGUN FİYATLI ET SATIŞININ YAPILACAĞI YENİ ADRESLER BELİRLENDİ

Başkent Mobil Market Ramazan ayının sonunda kadar Ankara’nın 25 ilçesini ve mahallelerini gezerek, vatandaşların ete uygun fiyatlarla güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlayacak. Hafta sonu hizmet vermeyecek olan Başkent Mobil Market, 6-7 Şubat tarihlerinde Altındağ ve Mamak ilçesinde vatandaşlarla buluşturulacak.

10.00-17.00saatleri arasında hizmet veren Mobil Market’in 6-10 Şubat tarihinde uygun fiyatlı et satışı gerçekleştireceği yeni adres ise şöyle:

6-7 Şubat 2023 (Pazartesi-Salı):Altındağ Hüseyin Gazi Mahallesi Orhan Kemal Caddesi ile Bostancık Caddesi kesişimi (Hüseyin Gazi göbek)

8 Şubat 2023 (Çarşamba):Altındağ Doğantepe Mahallesi 1048. Cadde No: 141 önü

9-10 Şubat 2023 (Perşembe-Cuma):Mamak Yeşilbayır Mahallesi Şehit Ali İhsan Okatan Caddesi No: 13 önü

Başkent Mobil Market’in haftalık satış programı Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlara duyurulacak.

UYGULAMA BAŞKENT MARKETLERDE DE BAŞLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, tüm imkânlarını seferber ederek vatandaşların kırmızı ve beyaz ete uygun fiyatlarla ulaşabilmesi için yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

Başkent Mobil Market ile başlayan satışların Çubuk, Etimesgut ve ASKİ olmak üzere toplam 3 noktadaki Başkent Marketlerde de yapılması amacıyla hazırlıklara başlandı.

awyeuhgwosgv4qzx6iq2398z.jpg

cwybfnu7d8du591iqfov6smp.jpg

mv4pdl0qgrh1scfyo8eIwkuk.jpg

uzqok4bct0yvprofx2hak8w7.jpg

k3xtfavnjlinzmby0wxjurw2.jpg

jhsgaumzbhtIiejxbwyzoody.jpg

gud4hr0qporwclvluk3tgzzt.jpg

eub1qnyyu2r6plzr4cdnofh3.jpg

haekoekfosrblmzdqzsfhcci.jpg

pbkzyhrunlaedcoqIch5er8t.jpg

tqdmtlsvonh49nkur5ef63vz.jpg

vqaidw958zbrIjmubzr0wpea.jpg

t1qomkzcadwx27l4hlfbsojI.jpg

n3hbfoxkuozys1qgltyxvadf.jpg

ervdo7lsm1xpghkzcabsnyvt.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.