BAŞKENTLİ MİNİKLER 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

BAŞKENTLİ MİNİKLER 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Öğrenciler, gazetecilik mesleği hakkında merak ettiklerini öğrenirken basın mensuplarının da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Elvankent Aile Yaşam Merkezi’nde bir söyleşi gerçekleştirdi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığında görev yapan gazeteci büyükleriyle bir araya gelen 6-9 yaş arasındaki öğrenciler, gazetecilik mesleğini yakından tanıma imkânı buldu.

 

ÇOCUKLAR İLK GAZETECİLİK DENEYİMLERİNİ YAŞADI

Elvankent Aile Yaşam Merkezi üyesi 70 öğrenci muhabir, kameraman ve foto muhabirliği meslekleriyle ilgili merak ettiklerini gazeteci büyüklerine sordu.

Moderatörtlüğünü Elvankent Aile Yaşam Merkezi eğitmenlerinden Muzaffer Onuk'un gerçekleştirdiği söyleşide deneyimli gazeteciler ABB TV Sorumlusu Elif Akaydın Özkan, Haber Kameramanı Fatih Kalkan ve Foto Muhabiri Toygar Dündar; üyelerin sorularını yanıtlarken bir yandan da gazeteci olmak isteyenlerle, mesleki tecrübelerini paylaştı.

Minik gazeteci adayları; söyleşi sonunda yaptıkları mizansen haberle, öğrendiklerini uygularken ilk mesleki deneyimlerini de yaşamış oldular.

Program sonunda Elvankent AYM İdari Sorumlusu Yasemin Eraslan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığının şeffaf belediyecilik ilkesi gereği şeffaf gazetecilik anlayışıyla hizmet ettiğini vurgulayarak, söyleşiye katılan gazetecilere çiçek takdim etti, konukların nezdinde tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

ghon9u8jarpckb7ig2ty0e5n.jpg

m8dp6avsfvrkolbcug05qc1g.jpg

jzl9h3qxnqkkapwcfu2Ihsjd.jpg

ngvmlctpsqu5emgc1v9dnrfk.jpg

szk9uqythaifdosxpazIr5ve.jpg

erzhl74sibgcdw2yxl3ntafu.jpg

wao1m0iq2kysvrsdIg8pqaht.jpg

ajure7lwgf28dlpc1o4hkxsz.jpg

bhyr47pqtoz61dgscbdoxn9u.jpg

fvIwpqtbcm1vreimkk2aoadn.jpg

kpofvwldpI6hqxgj1e0xumt4.jpg

aqexvtokzdbngsdmtpheowi4.jpg

la31hlcvrxmce4tsrz0b6voo.jpg

ldz9gIe3ahjrof50rjf4xtw1.jpg

lway5epIa6lveshukx89x4tg.jpg

5rt87nd0verxjadwjckfluo4.jpg

pjfI8wgsdrw6xt9h5skd1fvj.jpg

ooa3f8czsIe5kpxud0qtjc6u.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.