Başkentliler Türküleri 8 Mart İçin Söyledi

Başkentliler Türküleri 8 Mart İçin Söyledi

Çankaya Belediyesi Çayyolu Çankaya Evi Türk Halk Müziği Korosu, MEB Şura Salonu'nda verdiği konserle dinleyicilere keyifli bir gece yaşattı. Şef Battal Kılıçarslan yönetimindeki konsere Grup Çığ ve Mustafa Özarslan konuk sanatçı olarak katıldı.

Çankaya Belediyesi Çayyolu Çankaya Evi müzik kursiyerlerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu, 8 Mart Dünya Kadınları Günü'ne özel olarak bir konser düzenledi. MEB Şura Salonu'nda gerçekleşen ücretsiz konsere Başkentliler büyük ilgi gösterdi. Şef Battal Kılıçarslan yönetimindeki koroya Grup Çığ ve Mustafa Özarslan konuk sanatçı olarak katıldı.

UNUTULMAZ MÜZİK ZİYAFETİ

Çayyolu Çankaya Evi Türk Halk Müziği Korosu'na ilk olarak Grup Çığ eşlik etti. Sevilen türküleri seslendiren grubun ardından Semah dönüldü, deyişler söylendi. Gecenin ilerleyen saatlerinde ünlü sanatçı Mustafa Özarslan Ankaralı sevenleriyle buluştu. Yüzlerce kişinin katıldığı konserde dinleyiciler hep bir ağızdan seslendirdiği türkülerle unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşadı.

jpuwf4lcnxzqn3rpoqski5cd.jpg

munclva5q36lzqkrbx297tiu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.