BAŞKENTTE EGO OTOBÜSLERİ KIŞA HAZIR

BAŞKENTTE EGO OTOBÜSLERİ KIŞA HAZIR

Zorunlu kış lastiği uygulaması öncesi lastikleri değiştirilen otobüslerin, tüm kışlık bakımları da yapıldı.

 

EGO Genel Müdürlüğü, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte Başkentlilerin yağışlı, kaygan ve karlı yol şartlarında güvenli ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmaları için hazırlıklarını tamamladı.

Kent içi toplu ulaşımda hizmet veren tam 1863 EGO otobüsü kış koşullarına hazır hâle getirildi.

 

YAZLIK LASTİKLER VAKUMLU KIŞ LASTİKLERİYLE DEĞİŞTİRİLDİ

Zorunlu kış lastiği uygulaması başlamadan hazırlıklarını tamamlayan EGO Genel Müdürlüğü ekipleri, tüm otobüslerindeki yazlık lastikleri vakumlu kış lastikleriyle değiştirdi.

Araç Bakım Onarım Daire Başkanlığı’nın, bölge müdürlüklerindeki atölyelerinde lastik değiştirme işlemlerinin yanı sıra otobüslerin tüm kışlık bakımları da yapıldı. Bu kapsamda otobüslerin antifriz, klima ve kalorifer bakımları büyük titizlikle gerçekleştirildi.

EGO otobüslerinde yapılan tüm hazırlıklara rağmen, olumsuz hava şartlarına karşı önlem olması amacıyla arızalanan araçlar için de seyyar tamir aracı, lastik onarım aracı ve kurtarıcı araçları hazır hâlde bekletiliyor.

 

ÖZEL ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE UYARI

Vatandaşların sorunsuz bir kış mevsimi geçirmesi için her türlü tedbiri alan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bulvarlarda bulunan trafik ekranları ile Başkentli sürücüleri de araçlarını kış koşullarına uygun hâle getirmeleri ve yazlık lastiklerini kullanmamaları konusunda uyarıyor.

dnxohj5w19k8lmu6exy2tejq.jpg

k3yek0tv1w27jvploaeigbq5.jpg

kp4v2fqdczw0nkgtgb6h8njb.jpg

ciaz6cysdl9q1xfufe3twkIp.jpg

ev1oIgq5ojrzvcxdnpbaewsq.jpg

e4cdqhw9apt6edsa7mkmrnv0.jpg

dflih8balesgqthkub9ucvx6.jpg

m6w7w5hpkixcueomqggj28zs.jpg

rlpwxm3nvmkuIqcbwkf4a6qg.jpg

ktnhliq5nt6guew1ojpvudj8.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.