BAŞKENTTE İTFAİYE TEŞKİLATI’NIN 309. YIL DÖNÜMÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

BAŞKENTTE İTFAİYE TEŞKİLATI’NIN 309. YIL DÖNÜMÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Etkinlikler kapsamında İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri ve beraberindeki heyet, Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavileri süren depremzede vatandaşları ziyaret etti.Ankara İtfaiyesi ekipleri ayrıca araçlarla da Ankara turu yaptı.Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde “309. Yıl Resim Sergisi” ziyarete açılırken şehititfaiyememurları da dualarla anıldı.

 

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Etkinlikler kapsamında İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri ve beraberindeki heyet, Hatay ve Kahramanmaraş’tan Ankara’ya sevk edilen ve Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavileri süren depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Ankara İtfaiyesi ekipleri ayrıca araçlarla konvoy halinde Ankara turu da yaptı. Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde“309. Yıl Resim Sergisi”ziyarete açılırken görevi başında yaşamını yitiren itfaiye memurları da dualarla anıldı.

 

İTFAİYE ARAÇLARININ KORTEJİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İtfaiye Daire Başkanlığı'na ait yeni araçlar ile kent turu yapılarak Ankaralılar selamlandı.Kortej, Büyükşehir Belediyesi önü, Ankara Garı, Sıhhiye, Kızılay ve Ulus Atatürk Heykeli önünden geçiş yaparken,Başkentlilerden büyük ilgi gördü.

 

“309. YIL RESİM SERGİSİ” AÇILDI

Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde ise“309. Yıl Resim Sergisi”ziyarete açıldı.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı BakiKerimoğlu,İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri ve beraberindeki heyet sergiyi gezdi. K9 köpeklerinin de katıldığı etkinlikte Çakıl ve Rüzgâr isimli kahraman köpekler vatandaşlardan ilgi gördü.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı BakiKerimoğlu, İtfaiye teşkilatlarının bütün dünyada kentleşmeyle birlikte ortaya çıkmış ilk hizmet birimlerinden birisi olduğunu belirterek,“İtfaiye teşkilatımızın 309. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Ankara’mızda da itfaiye teşkilatı büyükşehir belediyemizin önemli birimlerinden birisidir. Hem ilimizde hem Türkiye'nin her tarafında deprem sel yangın gibi doğal afetler, felaketler olduğunda ilk yardıma koşan itfaiye teşkilatıdır. Bizim itfaiye teşkilatımız hem araç gereç bakımından hem de personel bakımından Türkiye'nin en güçlü itfaiye teşkilatlarından birisidir. Gittikleri her yerde her görevde alınlarının akıyla çıktılar ve büyük başarılara imza attılar. Her zaman hem teşkilat hem personel bakımından, araç gereç bakımından itfaiye teşkilatımızın güçlenmesi için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz”dedi.

 

ŞEHİT İTFAİYE MEMURLARI UNUTULMADI

Görevi başında yaşamlarını yitiren itfaiye memurları da unutulmadı. Ankara İtfaiyesi Merkez İstasyonu’nda bulunan İtfaiye Cami’sinde Cuma namazı öncesinde şehit itfaiyeciler için mevlit okundu ve namaz sonrasında lokum dağıtıldı.

Etkinlikler kapsamında İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri ile beraberindeki heyet Siteler, Kurtuluş, Batıkent ve Sincan İtfaiye istasyonlarını ziyaret etti. İtfaiye memurlarının İtfaiye Haftasını kutlayan Çeri, istasyonlarda incelemelerde bulundu.

      

asdx3rIikuwjjnccqhzx7uae.jpg

ekq6lbavehd4ypzn2gkm8d9o.jpg

2djwxorckvbhgl9mqzqhuIjs.jpg

gfbf0xpnreeu2aop4yywswub.jpg

nh6sxyauu3veadqrfwnstdq2.jpg

tIucn7s4wizoyrw6dpzqt5sl.jpg

c0j8w9hlsby1qmdbqrg6nlwe.jpg

h1cgvgqyjp6Ir7o9abut8sxy.jpg

wdI2lftahsmq1sl95icpnrbb.jpg

2tktg4c6ypuhakzujdrl9xoj.jpg

phixsfljvmube8zqbj1snzl6.jpg

dpzriwxq9l6d81sergxvzccu.jpg

ylsqntIx4savrp7fd2jngjwy.jpg

fteacxxgw2nd1rcd5auqbv7m.jpg

9mfdzy6lfcr7u5ldswphpeoq.jpg

4fgpfokyax2lzqrqwscIxwdj.jpg

cbg1xpueynzhscjpdahqsIix.jpg

yw2Ivb8jfgzhn01cwxpuoedy.jpg

vcbdd4u7jqunIgzwfrzx9wlh.jpg

zemf7paq2rjw5wcoykrxtbc0.jpg

oj1lexhqfz4lspyag3o8mrvb.jpg

lsnevo9qgwpg80thvdf1trnr.jpg

6ypazojtksgc92e3ymIna0oq.jpg

emwwnj7k3d0luldy8usbpfqj.jpg

9jnyo2beifvghpIyt1npgvlm.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.