BAŞKENTTE İTFAİYE VE ZABITA GÜÇLENİYOR: LİYAKATLE ALINAN PERSONEL İŞBAŞI YAPTI

BAŞKENTTE İTFAİYE VE ZABITA GÜÇLENİYOR: LİYAKATLE ALINAN PERSONEL İŞBAŞI YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere sunduğu hizmet kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Ankaralıların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla çalışmalarını 7/24 esasına göre sürdüren İtfaiye ve Zabıta birimlerine yeni personel alımları gerçekleştiriyor.

 

120 YENİ ZABITA MEMURU GÖREVLERİNE BAŞLADI

Ankara Zabıtası’nda liyakat esaslı gerçekleştirilen işe alımların ardından; üniversitelerin hukuk, siyasal bilgiler, işletme, iktisat veya iktisadi ve idari bölümlerinden mezun 51’i kız 69’u erkek olmak üzere toplam 120 kişi yeni görevlerine başladı.

Zabıta Teşkilatı güçlendiği için büyük mutluluk yaşadıklarını söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal,“Kıymetli arkadaşlarım Zabıta teşkilatına hoş geldiniz. Zabıta personelimizin tamamıveSayın Başkanımız Mansur Yavaş adına sizleri burada karşılamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerin katılımı ile birlikte Zabıta Teşkilatı daha da güçlenerek Ankara’ya ve Ankara halkına daha güzel hizmet verecek. Özellikle sizler gibi iyi eğitim almışarkadaşlarınaramıza katılması, eğitim seviyemizi ve kalitemizi daha da artıracak o yüzden sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk yaşıyoruz.”

Zabıta Teşkilatı’nınyeni personelleri; 2 hafta sürecek teorik eğitimlerin ardından karakol ve birimlerde de eğitim alacak ve işbaşı yapacak.

 

ANKARA İTFAİYESİ BÜNYESİNE 100 İTFAİYE ERİ KATTI

Liyakat usulüyle gerçekleştirilen personel alım sürecinin sonunda; Türkiye’nin dört bir yanından gelerek mülakatlara katılan Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü mezunu 100 kişi itfaiye eri olmaya hak kazandı.

Ankara İtfaiyesi’ninİskitler’deki Merkez İstasyonu’nda bulunan konferans salonunda yeni itfaiye erleri ile bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Levent Çeri, şunları söyledi:

“Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ın liyakat esaslı personel alım politikası doğrultusunda ilgili bölüm mezunu olan sizler ve tüm aşamaları geçerek Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ailesinin birer mensubu oldunuz, aramıza hoş geldiniz.”

 

YENİ PERSONELE İLK YARDIM İLE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ

Görevlerine yeni başlayan çiçeği burnunda personele Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’ndaİlk Yardım ile İş Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimiverilmeye başlandı.

Eğitimlerin ilk günündeAnkara Büyükşehir Belediyesi Genel SekreteriReşit Serhat Taşkınsu, İtfaiye Daire Başkanı Levent Çerive Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal yeni çalışma arkadaşlarını yalnız bırakmadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Genel SekreteriReşit Serhat Taşkınsu, yaptığı kürsü konuşmasında,“Öncelikle hem kurumumuza hem de kendilerine hayırlı olmasını diliyorum. İş sağlığı ve güvenliği zabıta ve itfaiye için çok önem arz ediyor, çünkü tehlikeli görevler. Bu anlamda bu eğitimin titizlikle yapılması ve güncel tutulması önemli. Sadece bu eğitimle sınırlı kalmamalı devamında da sürekli bu eğitimlerin yapılması gerekiyor. Bu eğitimin verimli geçmesini diliyorum”dedi.

I1viem5wjd2ktnjxaaq8wfcl.jpg

d0lmpnxyr4gwrabmpj8dsewz.jpg

w0Ipxjdobsiulbc18n94tnkm.jpg

cggy0hrblxrj86umqjcvztip.jpg

rrv7noad0sm2lkgbdoweynsk.jpg

ol1y4khmdbqsrrozpgxjjei7.jpg

blutyxr9ywabdqri0nsvtzlm.jpg

as2tu6xyn5pkbmearmo4lwvz.jpg

mfpseicw7jmhkl4lh5g9xcp3.jpg

px1xqIhyrwtoel5r7qs0cz8i.jpg

oIbgqunv5puas13kxrtrmpjy.jpg

tIbj6vkg41fibue3mzoaevcx.jpg

wvjd65hmlqtvmpkpz8xfein2.jpg

0clqlgqrvsnepszn6umh1xpw.jpg

46r9gdtxun2mlviq7kjmwfss.jpg

nk3zd5r9bcshlm6vrjopxehw.jpg

etIkcp18rhz0wljbaydt5pyu.jpg

uk92szb4rrvtp86iaky7zneo.jpg

7xjuqvwnhmbmz8tgepkI0561.jpg

2stm4zodm3tqz5r6ayI0uvlj.jpg

wqk8bcvcItsobeergqxnhl6d.jpg

u5awvswbq6qhpr7Ivc8a9yxe.jpg

flzvp6bsp4xgtch8xr5wg1cv.jpg

Ishaaugbo5wvmdzb7n1ygrpu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.