BAŞKENTTE MUSA EROĞLU VE VELİ ERDEM KARAKÜLAH RÜZGÂRI ESTİ

BAŞKENTTE MUSA EROĞLU VE VELİ ERDEM KARAKÜLAH RÜZGÂRI ESTİ

Mogan Parkı’nda Musa Eroğlu ve Ayaş Cumhuriyet Meydanı’nda Veli Erdem Karakülah’ın verdiği konserlere 7’den 70’e vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ankara’yı kültür ve sanatın da başkenti yapma yolunda çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ‘Ankara Yaz Şenlikleri ve Yaz Konserleri’ile Başkentlilerin hafta sonlarını renklendirmeye devam ediyor.

Etkinliklerinde her hafta ünlü sanatçıları ağırlayan Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, 19-20-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenen konserlerle vatandaşlara müzik ziyafeti sundu.

BAŞKENTTE MÜZİK DOLU AKŞAM

Etkinlikler kapsamında, Gölbaşı Mogan Parkı’nda Musa Eroğlu hayranlarına türkülerle dolu bir akşam yaşatırken, Ayaş Cumhuriyet Meydanı’nda ise kurulan panayır alanı ve Kent Orkestrası konserinin yanı sıra Veli Erdem Karakülah sevenleriyle buluştu.

Ankara’da sahne almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçılarından Musa Eroğlu“Biz sanatçılar olarak halkla bir araya gelince çok mutlu oluyoruz konserin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”derken, Ayaş Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde sahne alan Veli Erdem Karakülah ise,“Ayaş’ta bugün sahneye çıkıyorum bizleri halkımızla buluşturan kıymetli Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

KONSERLERE YOĞUN İLGİ

Açık hava konserlerini 7’den 70’e aileleriyle birlikte izlemeye gelen ve coşku dolu anlar yaşayan Başkentliler memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Aykut Baykal:“Panayıra ailemle birlikte geldim. Çok güzel vakit geçiriyoruz. Mansur Başkan’dan Allah razı olsun, herkesi düşünüyor.”

-Ayla Öykü:“İlçelerde panayırın düzenlenmesi çok güzel, çocuklarımız çok eğleniyor. Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum.”

-Mustafa Karaçam:“Çocuklarımız panayırda çok eğleniyor. Pamuk şeker, patlamış mısır da yediler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

-Yeşim Türköz:“Türkülerin efendisi Musa Eroğlu’nu dinlemeye eşimle birlikte geldim. Çok güzel vakit geçiriyoruz. Bizi Musa Eroğlu’yla buluşturduğu için Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ediyorum.”

-Alper Arslan:“Musa Eroğlu’nu ve türkülerini çok seviyorum. Bugün de onu dinlemeye geldik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

-Süleyman Sahip:“Musa Eroğlu konseri çok güzel gidiyor. Mansur Başkan sadece Ankara’nın değil Türkiye’nin başkanı… Kendisinden Allah razı olsun.”

pkasmcx2sq7rblutpkwohuwI.jpg

9uakedsvbwcr0bwzsn7tfhxc.jpg

wkxuqvnbuv7g345hnocyhcql.jpg

akpetctnlwzusrj4b56wldvn.jpg

0buptalscogc1sdham7gdI2e.jpg

wzkmvjv9usyxrzypq6kofan3.jpg

folhdhentq8xsfbim2cdgItu.jpg

6qegrowccyr3b940xs7wnpvl.jpg

glgn2ekmf5k6nyy8xqxuoupd.jpg

ocua60pqrlebtgwvpe8wz7ak.jpg

nnxkfxg4uyzwjvmw1barsphe.jpg

dqke9rbw4uohftvoy5s3yda1.jpg

mbpf0z6d7sgwknqgnaxfo4kb.jpg

rjhfaxwrtvluqoIc71nex5zf.jpg

bngq8hkuidwrj7oa9cpegt5a.jpg

otfh43trk2naucqxeirwIcz7.jpg

Imboavumqgufxzxjlwhcs74j.jpg

mze3rIx8k247voonfdqhpstc.jpg

xogngrrt3posv4qpfkufmxan.jpg

bifrsxpnzfmb93zypxhehngk.jpg

oI0bmrvdwek7z5us3nql6puv.jpg

teyeuI1vjl6amicwszpgm5g9.jpg

wen1oi3lgaftyaqxlkc4cx8h.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.