BAŞKENTTE ÖĞRENCİ ÇALIŞMA İSTASYONLARININ SAYISI ARTIYOR

BAŞKENTTE ÖĞRENCİ ÇALIŞMA İSTASYONLARININ SAYISI ARTIYOR

Fen İşleri Daire Başkanlığı; Kolej ve Meteoroloji İstasyonlarında hizmet verecek olan Bireysel Çalışma İstasyonu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

Hayata geçirdiği öğrenci dostu uygulamalarla tüm Türkiye’ye örnek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı kütüphane ve öğrenci istasyonları ile Başkentli öğrencilerin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kolej ve Meteoroloji Metro İstasyonlarında hizmet verecek olan bireysel çalışma salonlarını tamamlamak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

 

EN KISA SÜREDE TAMAMLANMASI PLANLANIYOR

Meteoroloji Metro İstasyonu’nda hizmet verecek olan ve 1000 metrekarelik alandan oluşan çalışma istasyonunda 5 adet 20 metrekarelik sessiz grup çalışma alanı, 75 metrekarelik seminer ve konferans salonu, 60 metrekarelik telefon şarj istasyonu, 60 metrekarelik grup çalışma alanları, 70 metrekarelik bireysel çalışma alanları,25 metrekarelik dinlenme alanları, 30 metrekarelik idari ofis, 15 metrekarelik kafe servis alanı, 75 metrekarelik kafe oturma alanı ile depo ve teknik hacimler bulunacak.

500 metrekarelik alandan oluşan Kolej Bireysel Çalışma İstasyonu’nda ise; 90 metrekarelik toplu çalışma alanı,120 metrekarelik bireysel çalışma alanı, 25 metrekarelik kafe ve servis alanı, 145 metrekarelik kafe alanı, 100 metrekarelik reklam ve pano alanı ile depo alanları bulunacak.

2023 Mayıs ayında çalışmalarına başlanan bireysel çalışma istasyonlarındaki çalışmaların en kısa sürede tamamlanıp hizmete açılması planlanıyor.

sd2yky4ci0mnxtnhlz3q8tpb.jpg

njsgt32gbwaxsq8ux6chep71.jpg

xt1segpbnzkyuvpjcyharmg0.jpg

vavox4pfzgekignlnIub0zsh.jpg

afIoyfq2enm6ed8gwljvdwsp.jpg

dstvwu2kc7fjo0xreupjalzo.jpg

nf5tt9sfI0greyda27mrbg36.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.