BAŞKENTTE UYGUN FİYATLARLA ET SATIŞI DEVAM EDİYOR

BAŞKENTTE UYGUN FİYATLARLA ET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Vatandaşların, yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen sağlıklı, kaliteli ve hijyenik et ürünlerine ulaşmasını kolaylaştıran uygulamanın üçüncü gününde toplam 5 ton 279 kilogram et satıldı.

   

Ankara Büyükşehir Belediyesi, zorlu ekonomik koşullarda Başkentlilerin yanında olmaya devam ediyor.

 

Başkentlilerin sağlıklı, kaliteli ve hijyenik koşullarda uygun fiyatlı gıdaya ulaşması amacıyla hizmet veren Başkent Marketlerde Ramazan ayı sonuna kadar sürecek olan uygun fiyatlı et satışı uygulaması dördüncü gününde de vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

   

5 TON 279 KİLOGRAM ET SATIŞI YAPILDI

 

Yüzde yüz yerli besi hayvanlardan temin edilen kırmızı ve beyaz et ürünleri, Ankara’daki kesimhanelerde kesimi sağlanarak veteriner hekim kontrolünde muayenelerden geçirildikten sonra Başkent Marketlerde uygun fiyata satışa sunuluyor.

 

Marketlerin kapısında kuyruklar oluşurken uygulamanın üçüncü gününde (13 Mart) toplam 5 ton 279 kilogram satış gerçekleşti.

 

Başkent Kart ve kredi kartının geçerli olduğu satışlarda Ramazan ayı boyunca geçerli olan ürünlerin kilogram fiyatları ise şöyle: Kasap Köfte: 369 TL, Eko Kıyma: 369 TL, Eko Kuşbaşı: 379 TL, Ayaş Koop. Dana Sucuk: 309 TL, Yemeklik Haşlamalık Et: 339 TL

   

MANSUR YAVAŞ’A VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

 

Batıkent Atlantis, Kızılay ve Mamak Şafaktepe Başkent Market şubelerinden et alışverişi yapmaya gelen başta emekliler olmak üzere vatandaşlar memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

 

-Hüsnüye Aydemir: “Bu devirde bütçemize uygun alışveriş yapmaya çalışıyoruz. Market market gezip nerede ucuz ürün var onları bulmaya çalışıyoruz. Her gün her şeye zam geliyor. Burada yerli eti ve kooperatif ürünlerini uygun fiyatla alabiliyoruz. İyi ki Mansur Yavaş var.”

 

-Şefik Zan: “Ankara Büyükşehir Belediyesinin bu duyarlılığına teşekkür ederim. Mutfak bütçesine karınca kararınca bir katkı sunmaya çalışıyor. Uygulama sadece Ramazan ayında değil, bu ekonomik yoksulluğun, açlığın ve sefaletin hüküm sürdüğü bu sistem içerisinde bu toplumsal dayanışmanın seçim sonrasında da devamını diliyorum.”

 

-Sevim Zan: “Etimizi aldık. Çok güzel bir et. Ayrımcılık yapılmadan, eşit olarak paylaştırılarak herkes etini alıp gidiyor.”

 

-Remzi Sönmez: “Bakkala gidip bir şey alamıyoruz. 65 yaşındayım böyle bir şey görmedim. Ancak buraya gelip alışveriş yapabiliyoruz, et yiyebiliyoruz. Kasaba gidip alamıyoruz.”

 

-Muzaffer Aydın: “Daha öncede buradan et aldım, şimdi de alıyorum. Et çok güzel. Gözümüzün önünde kesiyor, tertemiz veriyor. İstediğin eti de yağlı, yağsız alabiliyorsun. Çok memnunuz.”

 

-İlyas Gültekin: “Ankara Büyükşehir Belediyesi mükemmel. Halktan yana, rantçı değil. Dürüst bir şekilde yönetiyor. Birisi bana ‘sen Büyükşehir Belediye Başkanı olsan ne yaparsın’ diye sordu. Ben de ‘Mansur Başkan’ın yaptığı gibi yaparım’ dedim.”

 

-Ömer Karaemir: “Uygulama keşke sürekli devam etse ama buna da şükür. Bu meslekten geldiğim için ben bu işi biliyorum. Etin kalitesi piyasaya göre güzel.”

 

-Mehmet Güzel: “Çok güzel bir hizmet. Söyleyecek hiçbir lafımız yok. Her şey için teşekkür ediyoruz.”

 

-Mehmet Tiryaki: “İnsanlara hizmet etmek bir görevdir. Uygulamadan çok memnunuz.”

 

-Salih Gizer: “Emekliyim, bir senedir ilk defa böyle bir kıyma alabildim.”

 

-Sabit Canbulat: “Her yıl bu tür uygulamalar olmalı çünkü büyük bir ihtiyaç. Teşekkür ederiz.”

 

-Özlem Özger: “Hepimiz her şeyi uygun fiyatla almamız lazım. Mecburen gelip buradan alıyoruz. Uzun süredir ben et alamıyordum. Uygulama teşekkür için teşekkür ederim.”

 

-Alaattin Ayan: “Et kaliteli ve güzel. Ben 4 bin lira maaş alırken 40 liraydı şimdi 400-500 lira oldu. Emekliler için iyi bir imkân.”

-Ahmet Polat: “Her şeyde olduğu gibi çok güzel şeyler yapıyor Mansur Başkan.”

-Gül Narin: “Arkadaşım söyledi. Geldim, aldım, denedim ve çok hoşumuza gitti. Tekrar almaya geldim. Fiyatı da çok uygun. Çok güzel bir hizmet. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.”

 

-Nazan Özyurt: “Mansur Yavaş’a Ramazan ayında bu hizmeti için çok teşekkür ediyorum. Emeklilere ve düşük maaşlılara çok güzel bir imkân tanıdı. 2 gün önce eti aldım denedim ve çok beğendim. Bugün tekrar alıp kavurup dolabıma koyacağım.”

 

Uygun fiyatlı et satışı; GİMAT Başkent Market, Batıkent Başkent Market, ASKİ Başkent Market & Kafe, ABB Başkent Market, Şafaktepe Başkent Market, Kızılay Başkent Market ve Etimesgut Başkent Marketler olmak üzere toplamda 7 noktada, 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Ramazan ayı boyunca devam edecek.

  

badsI0vk2whtzmupqwotxdfk.jpg

kitode5678zxnw0jvhncvequ.jpg

gypIowtew3q8c7kmxfankub2.jpg

q7wf045tIievxakchrnopy3g.jpg

wycfoqami5wgdpn4trgkpyhI.jpg

zvfIwf4o0rkabv78t5ychjpd.jpg

gkjeri2zrl5qlkwo0tvnhp7s.jpg

Ief3cka1ptmp4nwyqa6fwrus.jpg

y8hI7d30ogrcuexx6pfmrekv.jpg

rd3mnyavmnu1sfhzhiI59td4.jpg

eel4qihff76gjoy5pvdm1tak.jpg

9vrwmar8kqetxoj6lew2f4zd.jpg

kzitg1cux5hn9hlb30wylup6.jpg

83906gfqvauex7cejrsfolkb.jpg

spve8iv3crdIqbjgf1wsa4ko.jpg

jfwqh80zbipxla9enrIokthu.jpg

nxh5zsn8uyvimoozj3jd4swa.jpg

zI4nlgihzyuxcqd8rtovmwv1.jpg

5a9jftzysuk8wgIvgba3qmrm.jpg

pgo7sbpuhumgfiy6sez84rhy.jpg

3n9u1afsdgx52zhnmouew4cp.jpg

wlcs2fun654r0tsdtmpbuvjl.jpg

dnq1txherjmpolbhycpi3swm.jpg

fgz7komab4vlbzwj1dfgh6tn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.