BAYRAM KÜLTÜRÜ SİYASETE YANSIDI

BAYRAM KÜLTÜRÜ SİYASETE YANSIDI

Kağıthane’de dini bayramlarda gelenek haline gelen, İstanbul’da tek Kağıthane İlçesi’nde uygulanan ve örnek teşkil eden siyasi partiler arası bayramlaşma programı; Kurban Bayramı’nda bu defa AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı'nın ev sahipliğinde yapıldı.

Kağıthane’de dini bayramlarda gelenek haline gelen siyasiler arası bayramlaşma programına bu bayram AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Serkan Cantürk ev sahipliği yaptı.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Kağıthane'de gelenek halini alan bayramlaşma programlarını sürdüreceklerini ifade ederek; ''Bayram kültürümüzde küslüklere yer yok. Bu nedenle bayram kültürünü siyasetle de harmanlamalıyız.  İlçemizde gelenek halini alan siyasilerle bayramlaşma programlarını her bayram sürdüreceğiz. Gündelik çekişmeler ancak bize zaman kaybettirir. Vatandaşlarımız bizden hizmet beklemektedir, projeler beklemektedir. Birlikte el ele verirsek tüm sorunları daha hızlı çözer, Kağıthanemizi geleceğe daha güzel şekilde hazırlarız.'' diye konuştu.

Bayramın  ikinci günü ilçe parti binasında saat 9:30'da gerçekleşen bayramlaşma programına,  ilçedeki partilerin başkan ve temsilcileri ile mülki erkan katıldı. Programın ana mesajıysa; 'Kağıthane yararına birlikte dayanışma içinde olmak ve yeni dönemde ilçeyi daha güzel bir noktaya birlikte getirmek' oldu.


Kaynak: Kağıthane Belediyesi

01.JPG

02-001.JPG

03-001.JPG

ses-9081-800x530.JPG

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.