BAYRAM YARDIMLARI VATANDAŞLARIN TEK TEK EVLERİNE ULAŞTIRILDI

BAYRAM YARDIMLARI VATANDAŞLARIN TEK TEK EVLERİNE ULAŞTIRILDI

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da sosyal inceleme ile tesp..

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da sosyal inceleme ile tespit edilmiş ihtiyaç sahibi ailelere et desteği sağlandı. Beylikdüzü'nün hayırsever vatandaşları ve Belediye'nin katkılarıyla bayramın ikinci günü gerçekleştirilen et dağıtımında 2 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye toplamda 6 ton et yardımı yapıldı.

Beylikdüzü Belediyesi dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma geleneğinin sürdürülmesi konusunda büyük önem taşıyan "Bayram Yardımları'nı" Kurban Bayramı'nda da sürdürdü. Her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı'nda da Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal inceleme ile tespit edilmiş ihtiyaç sahibi ailelere et desteği sağlandı. Beylikdüzü'nün hayırsever vatandaşları ve Beylikdüzü Belediyesi'nin katkılarıyla bayramın ikinci günü gerçekleştirilen et dağıtımında 2 bin 500 ihtiyaç sahibi aileye toplamda 6 ton et yardımı yapıldı.

Yardımlar Vatandaşların Tek Tek Evlerine Ulaştırıldı

Beylikdüzü Belediyesi tarafından gerçekleşen bayram yardımının vatandaşları teşhir ve rencide etmemek amacıyla, Belediye personeli tarafından tek tek ailelerin evlerine ulaştırıldığını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık; "Beylikdüzü'nde Kurban Bayramımızı en üst düzeyde dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla geçirdik. Daha nice bayramları da birlik, beraberlik ve huzur içinde geçirmeyi diliyorum." şeklinde konuştu.


Kaynak: Beylikdüzü Belediyesi






HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.