Bayramda Hayvanlar Unutulmadı

Bayramda Hayvanlar Unutulmadı

Geçtiğimiz günlerde Avcılar’da hayvanseverlerle bir araya gelen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, toplantıda dile getirilen talepler ..

Geçtiğimiz günlerde Avcılar’da hayvanseverlerle bir araya gelen Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, toplantıda dile getirilen talepler doğrultusunda çalışmalar yürütüyor. 
Hayvanseverlerle gerçekleştirilen toplantıda Yeşilkent Mahallesi Okul Caddesi’ndeki sokak hayvanlarının durumu gündeme gelmiş ve Başkan Hançerli konuyla ilgileneceğini ifade etmişti. Toplantının ardından harekete geçen belediye ekipleri, bayram öncesi bölgedeki sokak hayvanları için barınma ve beslenme için kulübe inşa etti. 
Bayramdan sonra belediye ekipleri tarafından bölgedeki tüm hayvanların sağlık kontrollerinin yapılacağı ve kontrollerin düzenli hale getirileceği ifade edildi.
Eşit bir şekilde tüm canlıların yaşam hakkını savunduklarınıvurgulayan Turan Hançerli,Avcılar’ı sadece insanlar için değil, hayvanlar için de daha yaşanılabilir bir yer haline getirmek için çalışmalarının süreceğini belirtti.

 

 


Kaynak: Avcılar Belediyesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.