BAYRAMI, SEBZE VE MEYVELERİYLE DONATTIĞI ARACIYLA KATILDI

BAYRAMI, SEBZE VE MEYVELERİYLE DONATTIĞI ARACIYLA KATILDI

Sinop’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

MUSTAFA USTA

Sinop’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları renkli görüntülere sahne oldu.

Sinop’ta, İskele Meydanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında; sporcuların gösterileri ve halk oyunları ilgiyle izlendi. Komandolar geçiş töreninde büyük alkış aldı. Limanda demirli balıkçı tekneleri ise dev bayraklar açarak bayramı kutladı.

Bir manav ise motosikletini sebze ve meyvelerle süsleyerek kutlamalara katıldı. Kabaktan karpuza, mandalinadan üzüme çeşit çeşit sebze ve meyvelerle kutlamalara katılan manav Gökhan Canel, tören alanından alkışlarla geçti.

Manav Gökhan Canel, şunları söyledi:

“Bu iş gönül işi sevda işi. Bütün bayramları böyle en içten duygularla kutlamak lazım. Herkesin en içten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Kendim esnaflık yapıyorum. Herkes böyle bayramlara katılmasını isterim. Bugün yağmur yağdığı halde pes etmedim. Gece sabaha kadar yağmur yağdı ama yine de her ne kadar o kadar güzel olmadı desem de benim için yine de pes etmedim. Güzel bir şekilde motorumu süsledim ve hazırladım. Herkesin bayramı kutlu olsun. Atatürk sevgisi çok değişik bir şey. Anlatılamaz. Anlatmaya gerek yok.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.