Bayrampaşa Belediyesine, Çok güçlü aday

Bayrampaşa Belediyesine, Çok güçlü aday

Hasan Mutlu, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerinde, CHP’den Bayrampaşa belediye başkan aday adayı oldu.

Hasan Mutlu, ilçe örgütüne yönelik yaptığı konuşmasında, Bayrampaşa belediye başkan aday adayı olduğunu açıklayarak, “Biz sizlerle birlikte bu yolu yürüyeceğiz ve daha yaşanabilir bir Bayrampaşa’yı kuracağız" dedi

Hasan Mutlu, "Bayrampaşa Belediyesi’nin uzun yıllardan beri ilçeye bir şey kazandırmadığını ilçenin en büyük sorunlarının kentsel dönüşüm, otopark, trafik ve yeşil alan olduğunu da belirtirken, bunun yanı sıra kendisi de bir eğitimci olduğu için eğitim alanında hiçbir şey değişmedi. 1990 yılından beri Bayrampaşa’da yaşadığını , son 20-25 yılda Bayrampaşa’da hiçbir şey değişmediğini görüyoruz. Evlerin yüzde 80’i eski. İnsanlar çivi çakarken bile 'binamız çöker' diye korkuyor" dedi

Çok yoğun bir katılımın olduğu ilçe binasında, Hasan Mutlu'nun Bayrampaşa'da çok güçlü bir aday adayı  olduğu biliniyor.

İstanbul Ses Gazetesi'nden Kasım Aydın'ın aldığı kulis bilgilerine göre, CHP genel merkezin Hasan Mutlu tercihini kullanacak gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.