Bayrampaşa halkına CHP'li İnce'den 'Hayır’lı' ziyaret

Bayrampaşa halkına CHP'li İnce'den 'Hayır’lı' ziyaret

Bayrampaşa Milli Egemenlik ve Demokrasi Platformunun düzenlediği, CHP Milletvekili Muharrem İnce’nin katılımıyla referandum çalışmaları Yahya Kemal Parkı'nda devam etti.

Bayrampaşa Milli Egemenlik ve Demokrasi Platformu, Yahya Kemal Parkı’nda milletvekili Muharrem İnce’nin katılımıyla mini bir miting yapıldı. Programa CHP Bayrampaşa ilçe başkanı Hasan Mutlu, Kağıthane İlçe Başkanı Mehmet Ali Yüksel, Esenler ilçe başkanı Bülent Ütebay, Zeytinburnu ilçe başkanı Metin Doğan. Milletvekilleri Yakup Akkaya, Gülay Yedekci, Tanju Özcan, Namık Havutça, Erdin Bircan, Yaşar Tüzün, Dursun Çiçek ve çok sayıda Bayrampaşa CHP ilçe örgütü katıldı.

Miting alanının yeri hakkında konuşma yapan Muharrem İnce, polis müdürlerine tepki gösterdi“ Gece 01.00 de  ilçe başkanımızı arıyorsun beni arasana niçin ilçe başkanımızı arıyorsun? Ben konuşma yapmak için sizden mi izin alacağım” dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev’in eşini cumhurbaşkanı yardımcısı olarak atamasına değinen İnce, “Bizim evetcilere anlatmak istediğimiz işte tamda bu. Bu memleketin başına bela, diktatör geliyor’ dediğimizde inanmadılar. Ne oldu karısını cumhurbaşkanı yardımcısı yaptı. Bak Azerbaycan’a gör halini. Azerbaycan’a bize geleceğimizi gösterdiği için kocaman bir alkış gönderelim. Kocaman” diye konuştu.

İnce, “Yargıyı teslim ederseniz dedikçe ‘siz darbecisiniz’ dediler. Neden ‘evet’ verilmesi gerektiğini anlatamıyor, çamur pislik atıyorlar. HDP, PKK, FETÖ ‘hayır’ diyormuş. Ee… bu da evet diyormuş. Yakında FETÖ ‘evet’ derse ne yapacaksınız? ‘Hayır’ diyecek misiniz?” diye sordu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.