Bayrampaşa'da, Yeşilçam Nostalji Konseri

Bayrampaşa'da, Yeşilçam Nostalji Konseri

Bayrampaşa Belediyesi’nin düzenlediği ‘Yeşilçam Nostalji Konseri’yle Bayrampaşalı’lar geçmişe yolculuk yaptı.

Bayrampaşa Belediyesi, eski günleri hatırlamak amacıyla ‘Yeşilçam Nostalji Konseri’ düzenledi. ’nde gerçekleşen konserde, vatandaşlar geçmişe doğru yolculuğa çıktı. Konserde ses sanatçıları Gülden Karaböcek ve Belkıs Özener ile sanatçı-oyuncu Deniz Akbulut, Beyaz Kelebekler solisti Ülkü Üst Sapkan ile Ahmet Arıman, Teoman Ayık ve Tuncay Akça’dan oluşan Hababam Sınıfı Vokal Grubu sahne aldı. Nostaljik şarkıların seslendirildiği etkinlikte sergi ve söyleşi de yer aldı.

“SANATLARIYLA GÖNLÜMÜZDE TAHT KURDULAR”

Konsere katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Orada afişlerde görüyorsunuz. Bir sürü film var. Orada Hababam Sınıfı da var. Bugüne kadar sinema camiasına emek vermiş, gönlümüze girmiş, sevdamız olmuş o güzel yürekleri; vefat eden artistlerimizi, aktörlerimizi, sanatçılarımızı, şarkıcılarımızı bu akşam burada yürekten yad ediyoruz. Çünkü onların her biri iz bırakarak ayrıldılar aramızdan. Hem sanat camiasında hem de sinema camiasında onlar güzellikleriyle gönlümüzde taht kurdular. Bir sanatçının, bir şarkıcının, bir aktörün yetişmesi kolay değil. Dolayısıyla sanatlarına yüreklerini katan bu güzel sesleri ve oyuncuları unutmamız mümkün değil” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.