BABACAN:  SANSÜR YASASINI MİLLETE DAYATIYORSUNUZ

BABACAN: SANSÜR YASASINI MİLLETE DAYATIYORSUNUZ

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Başörtüsü yasağını kaldırmakla övündüğünüz gün sansür yasasını millete dayatıyorsunuz.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Başörtüsü yasağını kaldırmakla övündüğünüz gün sansür yasasını millete dayatıyorsunuz. Dünkü keyfi başörtüsü yasağından sahiden ders çıkarılsaydı, bugün diğer hak ve özgürlükler kısıtlanmazdı. Özgürlükçüyseniz her alanda özgürlükçü olun” dedi.

Ali Babacan, gündemdeki başörtüsü tartışmalarına ilişkin bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Babacan, “Başörtüsü yasağını kaldırmakla övündüğünüz gün sansür yasasını millete dayatıyorsunuz. Dünkü keyfi başörtüsü yasağından sahiden ders çıkarılsaydı, bugün diğer hak ve özgürlükler kısıtlanmazdı. Özgürlükçüyseniz her alanda özgürlükçü olun” mesajıyla paylaştığı videoda, Türkiye’de başörtüsünün yasayla yasaklanmadığı, bir dayatma olduğunu söyledi. Babacan, AKP’ye hitaben, “‘Başörtü yasağını biz kaldırdık’ diyor ama getiriyor, sansür yasasını Meclis’e sunuyor” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.