BBP Kâğıthane, Şehitler İçin Mevlid’ i Şerif Okuttu

BBP Kâğıthane, Şehitler İçin Mevlid’ i Şerif Okuttu

Kağıthane Büyük Birlik Partisi Vatan Uğruna Şehitlerimiz için Kağıthane Meydanı Dayehatun Camiinde Mevlid’i Şerif okuttu

Helikopterinin düşmesi sonucu hayatını kaybeden BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun  şehadetinin 8. Yıldönümünde her yıl olduğu gibi 25 – 31 Mart arası yurdun her yerinde olduğu gibi Kağıthane’de. Dayehatun Camiinde Mevlid’i Şerif okutularak anıldı.

Yağmura rağmen katılımın yüksek olduğu Program da,  Büyük Birlik Partisi İlçe teşkilatı ve diğer İlçelerden katılan teşkilat mensupları ile Genel Merkezi Temsilen Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Kağıthane ilçe başkanı Yusuf Karademir, Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, MYK üyesi Tolga Aral, Kağıthane belediye başkan yardımcısı Hasan Çakır Şaban Demirel ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Büyük Birlik Partisi Kağıthane  İlçe Başkanı Yusuf Karademir yaptığı açıklamada bu gün yaptığımız program ile Şehitlerimizi anmak ve asla unutulmayacaklarını  göstermek amacımızdı. Bildiğiniz gibi helikopter kazasında Hakkın Rahmetine kavuşan Şehit Rahmetli Genel Başkanımızı da bu gün anmış olduk. Başta genel başkanımız olmak üzere Tüm Şehitlerimizin Ruhları Şad olsun. Mevlid programımıza katılan halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum dedi.

Mevlid proğramının sonunda vatandaşlara  pilav ayran ve tatlı ikram edildi. Uzun kuyrukların oluştuğu yemek ikramında; Kağıthaneliler Yazıcıoğlu için hayır dualarda bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.