Beden Köylüler’e Salon Dar Geldi

Beden Köylüler’e Salon Dar Geldi

Amasya Beden Köyü Dernekleri ve muhtarlığının ortaklaşa düzenledikleri “Beden Köylüler Gümüşhacıköy’de buluşuyor” etkinliği yoğun bir katılımla son buldu..

Vedat Kara’nın sunumunu yaptığı gecede Beden Köyü Dernek Başkanı Mehmet Topal, İstanbul Beden Köyü Dernek Başkanı Sami Topal ve Köy Muhtarı Hüseyin Topal katılımcılara “bu gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederiz” dediler.

.
Geceye;  CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, CHP Amasya İl Başkanı Hüseyin Duran, Merkez İlçe Başkanı Reşat Karagöz, İl Kadın Kolları Başkanı Vicdan Karaboyun, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Sefa Sefa Kizir, Suluova İlçe Başkanı Vedat Güdek, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Turan Turmuş, Beden Köyü Muhtarı Hüseyin Topal, Beden Köyü Dernek Başkanı Mehmet Topal, İstanbul Beden Köyü Dernek Başkanı Sami Topal, Ankara Beden Köyü Dernek Başkanı Ali Erdoğan, CHP Samsun Milletvekili Adayı Kemal Zeybek, Beden köylüler ve çok sayıda davetli katıldı.
.
Sürpriz sanatçıların seslendirdiği parçalarla Beden Köylüler ve katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattılar. Kendiside Beden Köylü olan CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal’a ise gecede yoğun bir ilgi vardı. “Beden Köyünün gururu” sloganlarıyla karşılanan Topal, gecede yapmış olduğu konuşmada, Türkiye’nin çeşitli illerinde yaşayan Bedenlileri bir araya toplayan ve bu muhteşem geceye ev sahipliği yapan herkese teşekkür etti.
.
Konuşması sık sık alkışlarla kesilen CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, 2014 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşımak için çalıştıklarını ifade etti. Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Ramis Topal, Amasya’ya ziyarete gelen AKP’li Bakanların sorunları ve önerileri dinlemek yerine, turistlik gezi düzenlediklerini söyledi. “Amasya’ya AKP iktidarı şimdiye kadar ne yaptı?” sorusunu da yönelten Topal, “Biz Amasya başta olmak üzere birçok ilçede 2014 yerel seçimlerinde CHP'yi iktidara taşımalıyız. Bunun mücadelesini hep beraber yapmalıyız” dedi.
.
Gecede konuşan CHP İstanbul Milletvekili Ali Özgündüz ise, AK Parti hükümetinin ülkede yanlış politika izlediğini belirterek bu yanlış yapılan politikanın cezasını vatandaşların çekeceğini söyledi.
.
CHP Milletvekili Ramis Topal’ın davetini kırmayıp Gümüşhacıköy’e geldiğini belirten CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç ise, halkla iç içe olan, halkın sorunlarını yerinde dinleyen Ramis Topal’ı CHP iktidarında bakan olarak görmek istediğini söyledi.
.
CHP Gümüşhacıköy İlçe Örgütü’nün birlik içerisinde çalışıp Gümüşhacıköy Belediye Başkanlığını alması gerektiğini belirten Kamer Genç, konuşmasının devamında AK Parti iktidarına yüklendi.  Genç, “Türkiye şu anda çok büyük sıkıntı içindedir. En büyük sıkıntı da Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül ikilisinin yaptıkları tahribattır” diye konuştu.
.
Program yapılan açılış konuşmalarından sonra katılımcılar yöre sanatçılarının ve Sanatçı Haydar Ulaş’ın söylediği bir birinden güzel türküleriyle Davul ve Zurna eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.