Belediye’den Eczacılara Anlamlı Ziyaret

Belediye’den Eczacılara Anlamlı Ziyaret

25 Eylül Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla ilçedeki eczacılarıziyaret eden Esenyurt Belediyesi ekipleri, sağlık emekçilerinin gününü kutladı.

25 Eylül Dünya Eczacılar Günü dolayısıyla ilçe genelindeki eczacılarıziyaret eden Esenyurt Belediye yetkilileri, sağlık emekçilerinin gününükutlayarak hem talep ve önerilerini dinledi hem de çeşitli hediyeler verdi. Yapılanziyaretten dolayı duygu dolu anlar yaşayan eczacılar ise Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

“Hatırlanmak40 Vitamine Eş Değer”

30 yılı aşkın süredir ilçede eczacılık yapan Firdevs Şahin, “Güleryüzlü olmaları her şeyden önce çok önemliydi. Belediye ekipleri pozitif birenerji saçarak geldiler, bizi çok mutlu ettiler. Belediye yetkililerinin DünyaEczacılar Günü dolayısıyla bizleri hatırlaması bence 40 tane vitamine eş değer.Sıcakkanlı bir şekilde buraya geldiler, çok güzel de hediyeler takdim ettiler.Bizi unutmayan, talep ve önerilerimizi dinleyen Esenyurt Belediyesi yetkililerineteşekkür ederim” dedi.

hprcq4blbtlv7dn6fynkk39a.jpg

fpnd5Iowmf1bacvup4kshujl.jpg

lwf31gydpicxqhmnm4bv6qkr.jpg

v7s8h2huerwgpi5gkmbzbqcd.jpg

k1vyax3dmnfl6dgza9hu8Iqo.jpg

pmldsojgaa54q6dor0ztbx9p.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.