Belediyeden Aldığı Eğitimle Büyük Gelişme Gösterdi

Belediyeden Aldığı Eğitimle Büyük Gelişme Gösterdi

14 yaşındaki otizmli Ufuk Morkoç, Esenyurt Belediyesi Özel EğitimMerkezi’nde aldığı eğitimle Türkçe ve Matematik derslerindeki başarısını ileriseviyeye taşıdı.

Esenyurt Belediyesi Özel Eğitim Merkezi bünyesinde özel bireyseleğitim alan otizmli Ufuk Morkoç, aldığı eğitimlerle Türkçe ve Matematikderslerinde büyük başarı gösterdi. Bir buçuk yıl önce dikkat dağınıklığı olanMorkoç, bu eğitimler sayesinde büyük kazanımlar elde ederek başarısına başarıekledi. Belediye bünyesindeki uzman hocalardan memnun olduklarını ifade eden Ufuk’unailesi ise bu hizmetlerde katkısı olan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt’a teşekkür etti.

“Özel ÇocuklarımızaUmut Oluyoruz”

Özel bireylerin yanında olduklarını ifade eden Esenyurt BelediyesiÖzel Eğitim Öğretmeni Burcu Yılmaz şöyle konuştu: “Öğrencim Ufuk Morkoç ile birbuçuk yıldır eğitimlerimize devam etmekteyiz. Ufuk kurumumuza ilk geldiğindeokuduğunu anlama, odaklanma, toplama çıkarma işlemleri gibi akademik alandaproblemler yaşıyordu. Ufuk, ilk geldiğinde yapamadığı zaman sinirleniyordu amaöğrendikçe ve başardıkça dersler daha keyifli gelmeye başladı. Biz bir buçukyılın sonunda Ufuk’la artık okuduğunu anlamada, toplama çıkarma işlemlerindedaha başarılıyız. Bu gelişimi aile ile birlikte gözlemliyoruz. Özel EğitimMerkezi olarak özel çocuklarımıza umut olmaya devam ediyoruz.”

“Büyük GelişimGösterdi”

Verilen eğitimlerden memnun olduğunu ifade eden anne Adalet Morkoç,“Buraya geldiğimizden beri Ufuk’ta çok güzel ilerlemeler oldu. İlk zamanlar Matematikve Türkçeyi yapamıyordu. Hocaların ilgi ve alakasıyla şu an bu derslerde büyükgelişim gösterdi. Özel bireysel eğitimden çok memnunuz. Böyle bir imkânı bizesunduğu için Başkanımıza teşekkür ederiz.

9sgpe2cauintwrv3dgf8tobl.jpg

wwb8aipyfmlbqyx3agcoc6hz.jpg

uxqsffwho7jnezmgdl6q2nwm.jpg

lcx3dswvo4hweznafml9mtp8.jpg

cd9zox1wujjhagnoev7tIznq.jpg

ehxrp9k0arpizqj2u7evs43y.jpg

wkvblsk0jtb3fyuzenu2fqag.jpg

g72fknt9jebgdkyohrru5p1m.jpg

gqbczw8tq5ha2alwI03fcr9e.jpg

nxjkg4sqlp0ot2dlyvxhycfu.jpg

twmI4gmalzil5ok1vw6ndsrp.jpg

pqwv5vrfswcux2hrslnmzd3y.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.