Belediyeden Aldığı Hizmetle Hayatı Değişti

Belediyeden Aldığı Hizmetle Hayatı Değişti

Esenyurt Belediyesi’nden aldığı işitme cihazı desteğiyle yıllardıryaşadığı duyma probleminden kurtulan İpek Deli, “Sanki dünyalar benim oldu. Herşeyi daha net duymaya başladım. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt’a teşekkür ederim” dedi.

Esenyurt’ta yaşayan 65 yaşındaki İpek Deli, uzun süredir işitmeproblemi yaşıyordu. Artan maliyetlerden dolayı ihtiyacı olan işitme cihazınıtemin edemeyen vatandaşın imdadına Esenyurt Belediyesi yetişti. Duymaprobleminden kurtulmak için belediyeye başvuran İpek Deli’nin işitme cihazı talebineolumlu dönüş yapan ekipler, cihazı kısa sürede temin etti. İşitme cihazı, İpekDeli’ye uzman hekim tarafından teslim edilerek, kullanımı da anlatıldı.

“Çok YardımcıOldular”

Uzun yıllardan beri işitme sorunu yaşadığını belirten İpek Deli,belediyenin bu hizmetine kolaylıkla ulaştığını ifade ederek şöyle konuştu; “İşitmecihazı talebi için belediyeye ulaştım. İlk olarak bir form doldurdum ve formudoldurduktan kısa bir süre sonra bana dönüş yapıldı. Bu süreçte belediyepersoneli bana çok iyi davrandı, çok yardımcı oldu. İşitme cihazı ilk takıldığızaman çok mutlu oldum. Sanki dünyalar benim oldu. Her şeyi daha net ve güzelduymaya başladım. Bu hizmetleri sağlayan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt’a teşekkür ediyorum.” Yetkililer, vatandaşların hayatını kolaylaştıranmedikal malzeme desteğini sürdüreceklerini belirtti.

ikkhpldrjc07Iqy8pzejdlan.jpg

tex5gopdazc9uibfyy7whkpm.jpg

t21ckbbfihkd0lsev6aqtwdh.jpg

atji4zh8qystwxoslwIgdedx.jpg

duex7gncv9p3s8mu14zhqbIk.jpg

bp1lbv8hxjtwt0d9ekzrgvoh.jpg

btgom7cln3qr1fv2yhkqhz6l.jpg

rksdlgfjzhIuqtna170zsybb.jpg

jikgfybesfhzuwny8057p6xd.jpg

5zwjreh1gmpzosad93bypkgv.jpg

m6t7qdcqrf2mcoj1w9kxba3p.jpg

hvi1qa6koyf79s4razIgp8jw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.