Belediyeden Engelli Vatandaşlara Önemli Hizmet

Belediyeden Engelli Vatandaşlara Önemli Hizmet

Esenyurt Belediyesi bir ilke daha imza attı. İlçenin belirlinoktalarına “Engelli Aracı Şarj İstasyonu” yerleştiren belediye, vatandaşlarınhayatlarını kolaylaştırarak, yolda kalma risklerini ortadan kaldırmış oldu.

 

Engelli vatandaşların yanında olan Esenyurt Belediyesi,çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek ilçenin belirli noktalarına “engelliaracı şarj istasyonları” yerleştirdi. İstasyonların yer alacağı noktalar uzmanekiplerce belirlenirken, bu çalışma sayesinde engelli araçlarının yolda kalmariski en aza indirgenmiş oldu. Engelli vatandaşlar aldıkları bu hizmettendolayı memnuniyetini dile getirirken, çalışmanın diğer belediyelere de örnekolması gerektiğini vurguladı. Belediye yetkilileri ise çalışmaların ilçegenelinde artarak devam edeceğini belirtti.

 

“Şarj DemekEnerji Demek”

Verilen hizmetten dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt’a teşekkürlerini ileten engelli vatandaş Yelda Seren; “Esenyurt büyükbir ilçe. Buna bağlı olarak engelli bireylerin sayısı da fazla. İlçenin heryanına kurulan engelli aracı şarj istasyon alanları sayesinde bizim hayatımızbir hayli kolaylaştı. Ben bu hizmetten çok memnun kaldım. Şarj demek bizim içinenerji demek ve bizim yaşama uyum sağlamamız adına en temel ihtiyacımız.Önceden yolda kalma durumumuz çok oluyordu, ben de birçok yerde yolda kaldım.Şarj istasyonları sayesinde artık yolda kalmayarak aracımı bu noktalarda şarjetme imkânı bulacağım için memnunum.” dedi.

 

8efvczfpnhdbkoaigjjyq1xz.jpg

oknmlt8dqjrIuwskxg0bhpho.jpg

Idny8lqgscatcpk0zmxvgqde.jpg

qf5skwlrw2asojdbe94x3zvI.jpg

3z7c5hmseq4pbfyngn2wrc0m.jpg

igfewny9sclumeq2otv1tvr7.jpg

3eco0lohdggkzcsv1rhalftw.jpg

kf1uugtwnb5rqpyaxke0sm9f.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.