Belediyeden Mahalle Afet Gönüllülerine Deprem Bilinci Eğitimi

Belediyeden Mahalle Afet Gönüllülerine Deprem Bilinci Eğitimi

Esenyurt Belediyesi, meydana gelebilecek tüm doğal afetlere karşı vatandaşlarımızıbilinçlendirmeye devam ediyor. Belediye, mahalle afet gönüllüsü vatandaşlara “DepremBilinci Eğitimi” ve “Temel İlk Yardım Dersleri” verdi…

 

Yoğun katılımın gerçekleştiği eğitimlerde, deprem öncesi vesonrası alınabilecek önlemler konusunda programa katılan gönüllülere gereklibilgiler anlatıldı. Tamamlanan eğitimlerin ardından vatandaşlara katılımsertifikası verildi.

 

Programdan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, EsenyurtBelediyesi’ne teşekkür ederken, projede yer alan belediye yetkilileri de bu ve bunabenzer çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 

“Depreme KarşıBilinçleniyorlar”

Esenyurt Belediyesi Afet İşleri Müdürü Gülşah Daş, Esenyurt’un heryanında vermiş oldukları Deprem Bilinci Eğitimlerinin devam edeceğinibelirterek şunları söyledi: “Belediyeye başvuran mahalle afet gönüllülerine DepremBilinci Eğitimi ile İlk Yardım Eğitimi vermek için buraya davet ettik. Depremöncesi ve sonrası anlarda vatandaşlarımızın ne yapmaları gerektiği hususunda önemlibilgiler veriyoruz. Bu bilgiler sayesinde vatandaşlarımız olası bir depremekarşı bilinçli bir hale geliyorlar. Deprem bilinci eğitimlerinin yanı sıravatandaşlarımıza ilk yardım eğitimi de veriyoruz. İlerleyen zamanlardaverdiğimiz bu teorik eğitimleri pratikte de uygulamaya alarak bilinçli birtoplum olmayı planlıyoruz.’’

9nyI0wnm1oytkbe4mzj5u3ev.jpg

7cIkpew5ho8uz46ktvfjvxon.jpg

m9fbcfar2trjydx743pd5ezo.jpg

lx12a30fp4dqvkplmsccvx9f.jpg

ueyalbIepgcfx5kb1rhzdnlp.jpg

rokgetzzuvauIqq3ighyjnfb.jpg

hmwlc71yo9zIdwpqfa5ei8t2.jpg

rjsydvpudtqvmluffqn9oy51.jpg

asv3y6r0gekctjrd15kuxq7l.jpg

zn3bk4Ihg2nuadlgiwjdx6bj.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.