Belediyeden okullarda ortak denetim

Belediyeden okullarda ortak denetim

Maltepe Belediyesi okullar açılmadan okulların çevresinde bulunan dükkânlarda çocukların genel güvenliği kapsamında denetim başlattı. Okulların açılış tarihi olan 12 Eylül 2022’ye kadar Maltepe genelinde tüm okulların etrafında bulunan esnafın denetimi tamamlanmış olacak. 

ÇOCUK GÜVENLİĞİ KRİTİK

Maltepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Kaymakamlığa bağlı bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü Gıda Mühendisleri ve Maltepe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro ‘Mobil Okul Timi’’ ekipleri denetime birlikte katıldı. Ekipler, denetimde çocuk güvenliğine verilen önemle titizlikle denetimin gerçekleştirildiğini belirtildi. 

85 OKUL ÇEVRESİ DENETLENECEK

İlçe genelinde toplam 85 okul çevresinde denetim gerçekleşecek. Yapılacak olan denetimde, çocuk güvenliği kapsamında enerji içecekleri, çikolataları, tek dal sigara satışları, yasaklı ürün kontrolü, ürünlerin son kullanma tarihleri, ruhsat kontrolü ve hijyen denetimi gerçekleştirildi. İmalathanesi olan yerlerin imalat koşulları da yerinde incelendi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, evrak, içerik ve gıda tüzüğü açısından eksiği olan işyerlerinin tamamına tutanak tutulduğu, eksiklerin giderilmesi için bilgilendirme yapıldığı ve Küçükyalı Mahallesi’nde başlatılan denetimlerin 12 Eylül’e kadar tüm mahallelerde tamamlanmış olacağı belirtildi. (30.08.2022)

Tarih : 30.08.2022 Haber Fotoğrafları

eprdvrzgkwhh6aq3jcvxxzb8.jpg

f8psvzauoep2eimstoalx7wb.jpg

esdf0fkvr1trbokhtl8aawoc.jpg

4u0mpnzb81xq7j5sarpmfcdg.jpg

8f3I5gwdas1juethhvcputxv.jpg

bpgazljw0f5fevvy7rcewax4.jpg

prtp74fdnmont13uwvf2kdgi.jpg

coh3xgkaxfptz2zgdvIcrnmn.jpg

mIh98ksfmxuxtwfvcensgp2a.jpg

l9csyuIxm256pe0ndj3uzavt.jpg

p9n2u64ydb8kwcjxotroy7ma.jpg

kojIe6yl9ps2mnwpqoxcygb0.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.