BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ EDEBİYAT, KİTAP VE PLAK FESTİVALİ BAŞLADI

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ EDEBİYAT, KİTAP VE PLAK FESTİVALİ BAŞLADI

Beşiktaş Belediyesi, kitapseverler ve sanatseverleri bir araya getiren anlamlı bir festivale daha ev sahipliği yapıyor.  

Beşiktaş Belediyesi, kitapseverler ve sanatseverleri bir araya getiren anlamlı bir festivale daha ev sahipliği yapıyor.  Beşiktaş Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Edebiyat, Kitap ve Plak Festivali, Barbaros Meydanı’nda kapılarını ziyaretçilerine açtı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da komşularını festivale davet etti.

Pandemi nedeniyle zorlu bir süreçten geçen yayınevlerine maddi ve manevi olarak destek sunmak isteyen Beşiktaş Belediyesi, komşularını kitapçılarla buluşturmaya devam ediyor.  Barbaros Meydanı’nda kapılarını ziyaretçilere açan Beşiktaş Belediyesi Edebiyat Kitap ve Plak Festivali’nde, 29 yayınevi ve 8 sahaf(plakçı) yer alıyor. 

Festivalde bulunan, "Çanakkale’den Cumhuriyet’e Gerçek Objeler ve Fotoğraf Sergisi" vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Savaşta kullanılmış silahlar, süngüler, mataralar, kıyafetler ve kişisel eşyalardan oluşan yüzlerce gerçek objeyi görme fırsatı sunan sergi, meraklılarını bir daha unutamayacakları tarihsel bir yolculuğa çıkarıyor.

"TÜM KOMŞULARIMI FESTİVALİMİZE BEKLİYORUM"

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bütün komşularının festivale davet etti. Akpolat, "Beşiktaş'ta ‘Edebiyat, Kitap ve Plak Festivali’ bugün başlıyor! 29 yayınevi ve 8 sahafın katılımıyla her gün 11.00-23.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan festivalimize tüm komşularımı bekliyorum’’ dedi.

Beşiktaş Belediyesi Edebiyat, Kitap ve Plak Festivali, 11.00 – 23.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak ve 15 Ağustos’a kadar devam edecek.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.