BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ GELENEKSEL İFTAR ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ GELENEKSEL İFTAR ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Beşiktaş Belediyesi, Türkali, Vişnezade, Muradiye, Cihannüma ve AbbasağaMahalleleri'nde yaşayan ilçe sakinleri için özel bir iftar etkinliği düzenledi.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın da katıldığı programa büyük bir katılım sağlandı. İftar yemeğinin ardından, Beşiktaşlı komşular Telgrafın Telleri adlı orta oyunu gösterisini izleyerek keyifli bir zaman geçirdiler. Ramazan ayı boyunca devam eden Beşiktaş Belediyesi'nin geleneksel iftar etkinlikleri, bu kez Beşiktaş Evlendirme Dairesi'nin yan tarafındaki alanda gerçekleşti. Türkali, Vişnezade, Muradiye, Cihannüma ve Abbasağa Mahalleleri'nde yaşayan komşuların bir araya geldiği etkinlikte, iftar sonrası Telgrafın Telleri adlı ortaoyunu izlendi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, programın sonunda yaptığı konuşmada, "Burada sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Beşiktaş, farklı inançlara sahip insanların bir arada huzur içinde yaşadığı bir ilçe. Bizler de bu birlikteliği ve huzuru pekiştirmek için çalışıyoruz. Ramazan, birlik ve beraberlik ayıdır. Birbirimize saygı ve sevgiyle yaklaşarak bu güzel atmosferi devam ettirelim." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.