BEŞİKTAŞ FESTİVALİ’NDE SAHNE TULUĞ TIRPAN TRIO’NUNDU

BEŞİKTAŞ FESTİVALİ’NDE SAHNE TULUĞ TIRPAN TRIO’NUNDU

Balkan ve Türk şarkıları üzerine özgün doğaçlamalarının yanı sıra klasik müzik eserlerine de getirdiği eşsiz yorumlarla tanınan Tuluğ Tırpan Trio, Beşiktaş Festivali kapsamında sahne aldı.

Türkiye’de ilk kez Beşiktaş Festivali kapsamında sergilenen Ay'ın 7 metre çapındaki görselinin yer aldığı ‘Museum of the Moon’ eşliğinde dün akşam Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda gerçekleştirilen konserde dinleyenler caz dolu bir gecenin tadını çıkardı.

Türkiye'nin önemli caz ve klasik piyanistlerinden biri olan Tuluğ Tırpan ve ekibi Beşiktaş Festivali bünyesinde dün akşam Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda bir konser verdi. Konserde müzikseverler caz müziği eşliğinde güzel vakit geçirdi.

Beşiktaş’ı sanatla, sanatı da Beşiktaş’la güzelleştirmeye devam edeceklerini belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat;

“Türkiye’nin en önemli caz ustalarından olan Tuluğ Tırpan ve ekibini  ‘Museum of the Moon’ eşliğinde burada müzikseverlerle buluşturmaktan gururluyuz.” dedi.

Gecenin sonunda Tuluğ Tırpan Trio ve ekibi adına Beşiktaş Belediyesi'nin TEMA Vakfı'na bağışladığı fidan plaketi takdim edildi.

Ay ve ay ışığının muhteşem ambiyansı eşliğinde gerçekleşecek konserler Beşiktaş Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda 21 Eylül akşamına kadar ücretsiz olarak devam edecek.

rizaakpolat1-800x533.jpg

rizaakpolat2-800x532.jpg

rizaakpolat4-800x533.jpg

rizaakpolat3-800x532.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.