BEŞİKTAŞ'DA ‘7 NEFESTE ANADOLU KONSERİ’

BEŞİKTAŞ'DA ‘7 NEFESTE ANADOLU KONSERİ’

Beşiktaş Belediyesi, 7 farklı sesin sahne alacağı ‘7 Nefeste Anadolu Konseri’ düzenliyor. Süleyman Seba Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konserde 7 isim 7 farklı bölgeyi temsil ederek sahne alacak.

Kültür ve Sanat sezonunun başlamasıyla birlikte Beşiktaş Belediyesi de etkinliklere hız vermeye başladı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın ’52 Hafta 52 Festival’ mottosundan yola çıkılarak başlayan festivaller kapsamında Cuma günü saat 19.00’da Süleyman Seba Kültür Merkezi’nde ‘7 Nefeste Anadolu Konseri’ düzenlenecek. Geleneğe, müziğe ve değerlerimize sahip çıkma düşüncesini barındırmak ve insanlara o duyguları unutturmamak amacıyla 7 farklı bölgeden oluşan ülkemizin 7 farklı sanatçısı bu konserde sahne alacak.

Marmara Bölgesini Çiğdem Taştan, Karadeniz’i Faik Pala, Ege’yi Uğur Önür, Akdeniz’i İsmail Çakır, Doğu Anadolu’yu Cem Doğan, İç Anadolu’yu Erkut Özkan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ni ise Münevver Özdemir seslendirdikleri müziklerle temsil edecek.

Tarih: 11 Ekim Cuma

Yer: Süleyman Seba Kültür Merkezi

Saat: 19.00

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.