Beşiktaş’ın Gençleri Avrupa’da!

Beşiktaş’ın Gençleri Avrupa’da!

Gençlerimizi “Avrupa Gençlik Yılı”nda gönüllülük faaliyetlerinde bulunmak üzere İspanya ve Portekiz’e gönderiyoruz…

Belediyemiz, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) kapsamında gençleri Avrupa’ya göndermeye devam ediyor. “Beşiktaş’ın Gençleri Avrupa’da” adlı iki ayrı Avrupa Dayanışma Programı projesi ile toplam 12 gencimiz, İspanya’nın Alora ve Portekiz’in Portimao şehirlerinde gönüllülük faaliyetlerinde yer alacak. Gönüllülük programına katılan gençlerin seyahat, konaklama, yemek giderleri, vize ve cep harçlığı ise Avrupa Birliği tarafından karşılanacak. Proje sonunda gençlerimize katılımlarını belgeleyen bir sertifika verilecek. Sadece 18-30 yaş arasındaki gençlere yönelik projelerimize 20 Mayıs 2022 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz.

Gönüllülük Programı Nedir?
Avrupa Dayanışma Programı (ESC), gençlerin kişisel, eğitimsel, sosyal, sivil ve mesleki gelişimlerini teşvik ederken kendi ülkelerinde veya yurt dışında topluma yarar sağlayan projelerde gönüllü olmaları, çalışmaları veya ağ kurma faaliyetlerinde bulunmaları için fırsatlar yaratan aynı zamanda toplumsal ihtiyaçları karşılamayı hedefleyen bir Avrupa Birliği girişimidir. Daha kapsayıcı bir toplum oluşturmak, savunmasız insanları desteklemek ve toplumsal zorluklara cevap vermek için gençleri bir araya getiren program, yardım etmek, öğrenmek ve kendini geliştirmek isteyen gençlere ilham verici ve güçlendirici bir deneyim sunar. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.