Beşiktaş’ta 1 Mayıs isyanı

Beşiktaş’ta 1 Mayıs isyanı

CHP İstanbul'daki olaylı 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcıları Umut Oran ve Gürsel Tekin, CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve milletvekilleri Sedef Küçük, Melda Onur ve Kadir Öğüt,Beşiktaş belediye başkan aday adayı Hakan Atalay İstanbul'daki olaylı 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi. Beşiktaş Meydanı'nda düzenlenen toplantıda olaylarla ilgili suç duyurusunda bulunulacağı ifade edildi.

.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin "Ne yazık ki 30-40 yıldır demokrasi ve özgürlük mücadelesi veren CHP yöneticilerine dün devlet adına görev yapan valinin marjinal grup demesini şiddetle kınıyorum. Bizim bildiğimiz Türkiye Cumhuriyeti Valisi 76 milyonun valisidir. Sadece polislerin Tayyip Erdoğan'ın değil. Nezaket kuralları içerisinde hastaneye kaldırılmış milletvekillerini, İstanbul'u temsil eden milletvekillerini arama gereği duymuyorlarsa onları da İstanbullu'ya havale ediyorum. Hiçbir şey söylemeye gerek yok”dedi

.

Açıklamanın ardından "vali ve emniyet müdürü bizi MOBESE kameralarından izliyor. Ona bir nanik yapalım. El sallayalım. Onlar hep burada olduğumuzu anlasınlar. İçişleri bakanı olacağını düşünüyor. Kendisine bir el sallayalım2 denilerek MOBESE kameralarına el sallandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.